Mer sånt

Helgen har varit en sån där… effektiv go-helg. Trevlig… mysig och innehållsrik. En mycket bra helg i alla fall. Lördagen betydde till att börja med SPA för mig och bästa Jy. Vi aromabadade och massagade och njöt så vi eftersvettades i flera timmar.

En fantastisk start på helgen. Även om vi båda tyckte det var rätt snålt att inte inträdet till själva SPA:t ingår, när man betalat behandling för flera hundra kronor… Men, men det blev bra ändå.

Efter detta for vi hem, lagade mat, sippade vin och ungarna Bus eller godis:ade en stund. Vi hann dessförinnan fika med två av barnens kusiner med familj. Gött.

Som alla ju vet började ju även söndan jättebra med att man "fick" en extra timme. Underbart.

Det är som att vinna på lotteri, även om vi ju ännu hellre skulle vilja ställa tillbaka klockan ett DYGN och en timme. Jamen tänk att vakna på söndagmorgon och så är det lördag igen!

Drömma går ju.

Sen hade Teo innebandymatcher igår. Och gjorde debut som målis. En mycket nöjd kille höll nollan. De vann sina två matcher och han flög som på moln hem. Väl hemma så kom fyra av barnens kusiner och käkade middag och sedan avslutades kvällen med långfilm.

Och när jag säger långfilm menar jag egentligen lååååångfilm. I form av Avatar, filmen som jag och Matte tills igår antagligen var de två undantag som ännu inte sett den…

Teo har velat se den ungefär hur länge som helst, liksom sett framför sig en riktigt lång filmstund i soffan hela familjen. Och när han sett den klart igår så meddelade han nöjt att "Jaa mamma nu är inte det här min dröm längre".


En kille som inte är så liten längre… (Obs vinet är mammas…)


Målvaktspremiär!
 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.