Nytt rekord

Idag slog jag mitt personliga rekord! Sprang en mil på 41 minuter. Känner mig riktigt stolt över att jag lyckades. Men snabbare ska det gå. Mitt mål är att kunna springa milen på 39 minuter och för att kunna göra det krävs det träning och en bra dagsform. Såg att han som hade världsrekordet har sprungit på 26 minuter. Det är ju helt otroligt! Förstår ni om man kunde springa så fort? Vilken otrolig uthållighet. Jag är imponerad till tusen kan jag lova.

Världsrekordhållare

Ikväll blir det träning igen och då ska jag träna på gymmet med Hanna. Vet inte riktigt vad vi ska köra men vi har gott om tid att bestämma oss annars kommer vi säkert fram till det när vi är där.

Jag och Hanna pratar också om att åka på någon typ av träningsresa. Nu när vi har börjat komma igång med yoga så funderar vi på om vi ska boka en resa till Indien i yogans tecken. Det skulle vara häftigt att utföra yoga i Indiens vackra miljö och verkligen förstå vad yoga innebär. Det ligger nog lite framåt i tiden men det skulle vara riktigt roligt.

Jag och Sara i höst kanske? (Sara har odlat skägg)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.