Nya träningsformer

Hejhej!

Hoppas ni hade en grym midsommar! Det hade jag, jag spenderade den på landet med alla gamla kompisar jag inte träffat på hundra år! Dock så försvann pengarna illa kvickt och en dag när jag skulle betala för maten så gick det inte. Det var då själva tusan också! Jag tog ett snabblån hos Kredit 365 och kunde avsluta min mathandling med ett leende på läpparna trots allt. Nu gäller det att försöka ha bättre kontroll på pengarna i framtiden.

Jag har hört mycket om det där med crossfit men har aldrig riktigt vågat prova själv. Testade det för första gången på gymmet jag går på i onsdags och det var RIKTIGT kul!!! Och riktigt jobbigt också men det ska det ju vara. Det kommer jag definitivt köra igen. Det var verkligen ett kanonbra tips.

Nu måste jag ut på en prommis med hundarna, jag ser hur dom står och trampar i hallen. Hörs snart igen!

Kram Mia

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.