Jag och pappa

Jag och pappa hade en diskussion igår angående hans företag. Han har bestämt sig för att byta e-handelsplattform för att kunna få sin webbutik bättre. Det kan jag hålla med om trots att jag försökte argumentera för den gamla plattformen. Men han var väldigt envis och förklarade alla fördelar med Magento och tillslut hade han mig såld. Jag tror att det kan bli jättebra. Det bästa är att dom även hjälper honom med att flytta över allt till den nya plattformen. Tror det kommer bli bra, bara allt går smidigt. Jag blir alltid så orolig när det handlar om såna saker. Det är nog för att pappa alltid har diskuterat sina affärer med mig som jag är så insatt.

Han skulle i alla fall höra av sig när allt var klart så jag kunde sluta oroa mig haha. Vet att han kommer vara lika orolig som jag men det kan han ju inte visa!

Nu är det dags att laga lite lunch i alla fall. Tror jag ska köra på en grekisk sallad idag, har alla ingredienser hemma så det blir bra. Älskar fetaost. Sen blir det en långprommis med hundarna.

Ha en fin dag nu! /Maria

feta grekisk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.