Full av energi!

Hej idag igen. Jäklar vad frekvent jag är nu! Känner mig så full av energi! Igårkväll var helt grym! Körde dubbelpass på gymmet, det vart 45 minuter spinning och sen avslutade jag med BodyPump. Jag trodde jag skulle vara helt trasig efter men om jag ska vara ärlig så var jag inte det! Jag fullkomligt sprudlade (okej sprudlade kanske var att ta i men jag var inte dödstrött) så när jag kom hem åt jag en god middag bestående av kyckling och bacon och sen tog jag ut hundarna på en långprommis. Det var förresten första gången jag lyckades få kycklingen något saftig, i vanliga fall brukar den bli torr och äcklig.

När vi var ute på promenaden lyckades Fred slita sig och rusade iväg fortare än jag hann reagera. I vanliga fall brukar det inte vara någon större fara, han brukar inte springa så långt men igår stannade han inte och bredvid oss var en jätteskog. Han hörde/lyssnade inte när jag ropade och det var mörkt ute så jag kunde inte se någonting heller.

Usch mitt hjärta slog i 180 och Julia kände av det och ryckte i kopplet som tusan av oro. Vi gick runt och ropade och letade i över 30 minuter och det var på gränsen till att jag gav upp hoppet när jag ser honom lunka ut ur skogen, full av barr och löv. Han traskar fram till mig i godan ro och jag börjar storgrina medan Julia hoppar runt som en vettvilling. När jag äntligen reste mig upp kände jag hur spinningen och BodyPumpen faktiskt hade gjort mig trött så jag släpade med mig hundarna hem och gick och la mig, helt dränerad på energi.

dalmatiner

Däremot så är det tillbaka idag, lite mer än igår så idag efter jobbet ska jag försöka gå på en prommis INNAN det blir kolsvart ute. Ska nog ta en hunddejt med Fia och hennes dalmatiner Stefan. Nåväl, vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.