Julklapp till mig själv

Jag har köpt en julklapp till mig själv. Ville egentligen inte berätta för er förut för jag tycker att det är lite skämmigt men i min senaste vinterbeställning köpte jag även en snowracer. Åh vet inte varför jag tycker att det är så skämmigt! Älskar att åka pulka, snowracers, stjärtlapp och ICA-påse på vintern! Men det känns löjligt att gå och köpa en snowracer i vuxen ålder.

Men nu gjorde jag i alla fall det, dom har så sjukt mycket snowracers på Sportamore så jag kunde liksom inte stå emot. Det var som om att dom kallade på mig! Känns skönt att jag bor i Umeå i alla fall för då är man i princip garanterad snö på vintern! Skulle aldrig kunna tänka mig att flytta ner någonstans söderut, finns inte. Tror inte doggarna skulle gilla det heller.

emigrera

Någon tvättäkta norrlänning som emigrerat söder ut i vårt avlånga land? Vad tyckte du om det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.