God eftermiddag

Hej på er!

Hur mår ni idag? Jag mår i alla fall skitbra, jag är nästan klar med alla mina julklappar nu och det känns så skööööönt. Väntar bara på att pappas sista ska anlända men dom LOVADE mig att den ska komma på måndag. Jag hoppas verkligen det, jag börjar bli nojig nu. Men det är klart den kommer, eller hur!?

Jag visste först inte vad jag skulle köpa. Gick in och ut i varenda jävla affär men jag hittade ingenting. När jag frågade honom vad han behövde så började han snacka bil men det kändes så trist att köpa reservdelar på nätet i julklapp till honom. Men om det är det han vill ha liksom. Får bara hoppas på att det kommer under morgondagen annars vette tusan vad jag gör. Håll tummar och tår!

jul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.