Inte billigt att flytta

huvud

Ja, här ligger jag då hemma med värkande kropp, snorig näsa och varm panna. Det går fasiken inte att göra någonting åt när man blir sjuk, så är det bara. Men den här gången bestämde jag mig för att jag stannar hemma på en gång istället för att gå till jobbet och vänta tills jag blir assjuk. Då går det förmodligen över fortare också.

Ligger i sängen fortfarande, har inte orkat kliva upp än. Vaknade för kanske en timma sen och har bara legat och dragit mig, läst lite och nu pratar jag med Sanna på facebook. Hon kommer flytta i mitten av mars och hon har bokat bil så att hon får hem allt. Snäll som jag är har jag precis lovat att jag ska hämta ut bilen här hemma, köra ner till Uppsala, hjälpa henne att packa in allt och sen kör vi tillbaka igen. Det kommer bli en lååååång dag men vad gör man inte för sin BFF? Mamma har lovat att ta hundarna den dagen så att jag slipper ha dom rastlösa små liven i bilen också, det blir bara hattigt. Men det verkar som om att det var asdyrt att hyra bilen, fattar inte riktigt hur det funkar men det är över 1000 kr och sen tror jag man får betala för bensin eller nåt. Det skulle jag aldrig ha råd med heller. Och det har inte Sanna heller men hon sa att hon hittat ett snabblån som faktiskt var riktigt bra som hon ska ta så det löser sig alltid på bästa sätt. Åh ska bli så kul!! Äntligen har jag min bästis hemma igen. Gud vad mycket förlorad tid vi ska ta igen, äntligen!

friendsMen hörrni, nu ska jag försöka gå en sväng med hundarna (eller jag menar försöka ta mig utanför dörren så dom får göra ifrån sig) och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på film, blir nog en av mina favvisfilmer Friends with Benefits. På måndag SKA jag bara vara hundra procent fit for fight. Så är det bara!

 

En kommentar

  1. ME

    Hej!
    Intressant blogg som du har. Men skippa snabblånet, det är aldrig bra vad de än säger. Banken är bättre, eller nån släkting. Det finns en sajt med artikel om att hyra flyttbil de fem viktigaste sakerna att tänka på. Tror även det kan finnas flytt kom ihåg lista om jag inte missminner mig på http://www.moveria.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.