SoffMia

Jag ska tala om för er att jag inte lämnat datorn sen jag postade låten imorse. Förutom att gå och kissa hundarna och klämma i mig själv lite mat förstås. Sanna satte mig i jobb med att försöka hitta en soffa till hennes nya lya. Hon sa att hon helt sonika slängt iväg sin och sitter idag på vardagsrumsmattan och kollar tv. Fråga mig inte varför hon inte väntade tills jag kom ner, jag hade ju kunnat hjälpa henne när vi ändå hade den stora bilen. Dumt..

Hennes enda krav på soffan var att det INTE fick vara IKEA. Hon vill ha något nytt och fräscht och INTE såna saker som andra har i sina vardagsrum. Och hur hittar man det då tänkte jag. Jag började Googla och sen var jag fast i Google-träsket. Ni vet, man börjar och sen kan man ta mig tusan inte sluta. ”Det jag söker finns säkert på nästa sida” och ju längre man kommer desto mindre är chansen att man slutar.

Nu har jag äntligen hittat någon som jag tror hon kan gilla. En grå Howardsoffa med 3 platser. Billig, bra och skitsnygg. Inget IKEA-skräp där inte. Vad tycker ni? Vågar jag presentera den för Sanna?

howard

 

Hoppas hon gillar den i alla fall.

Jag ska snart försöka ta mig ut på en långprommis med hundarna. Vart inget under dagen som jag hade tänkt så får ta den nu istället. Skönt att röra på sig, har ju inte ens hunnit ta mig till gymmet liksom. Men vad gör man inte för sin bästis? Hörs sen! Kram från Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.