Panetozzzzzz

Svääängigt! Hoppas på dom ikväll!

Nästa lördag går i alla fall Sannas flyttlass från Deppsala och hem igen! Jag känner mig alldeles fladdrig i magen för detta! Fan vad glad man ska vara! Jag har så sjukt mycket energi så svängarna med hundarna på mornarna blir längre än vad dom vart förut! Hoppas det håller i sig, dom älskar det verkligen.

Idag har jag i alla fall vilodag från gymmet men har ändå vart ute på en långis med hundarna. Eller ja, det blir ju två prommisar, en imorse och en nu på eftermiddagen.

Sanna är sjukt taggad i alla fall, trots att hennes planer inte gick riktigt som hon hade hoppats på. Lägenheten hon skulle köpa gick inte riktigt som planerat och hon stod där utan lägenhet i Uppsala och ingenting här hemma och hon var helt uppgiven. Hon funderade på att ta ett till av hennes snabba lån och ta in på hotell men vad tusan…?? Jag erbjöd henne såklart att bo här tills det löser sig och hon var verkligen tacksam. Hon sa att hon skulle försöka lösa det men att det är sjukt kort tid med en vecka, vilket det såklart är. Så jag kanske får en inneboende ett par veckor haha! Jag hoppas nästan det! Men det är dumheter att hon ska bo på hotell när jag finns här och har plats hemma! Jag menar inte att jag bor i en jättelägenhet men det får i alla fall plats minst två pers här.

200432751-001

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.