Vad saker och ting ändras

Känner mig fortfarande helt bröllopssugen efter videon jag la upp förra gången haha. Är så galet förälskad! Löjligt kanske men jag är det. Kan inte hålla tyst alltså det går inte. Sanna är så trött på mig haha! Nej då det är hon inte. Hon har hittat en lägenhet nu som hon ska flytta in i. Hon sa att det var lättare att hitta en bra mäklare i Uppsala men nu har hon hittat och lägenheten är påskriven och allt så hon ska faktiskt flytta ifrån mig. Jag hade ju tänkt att hon skulle bo med mig föralltid men så vart det ju inte haha. Det förstår jag. Men kommer sakna henne som fan. Vem ska jag nu tissla och tassla med på kvällarna? Vem ska jag nu väcka på mornarna? Vem ska nu följa med mig på promenader?

Jag får helt enkelt konfiskera en av hennes nycklar och gå in och stjäla henne lite till och från.

Men det är helt sjukt vad saker och ting förändras. Eller ja, förändras och förändras. Saker och ting är ju liksom som de var förut men ändå inte. Det känns lite bättre nu, lite mognare och mer seriöst, kan man säga så om en vänskap?

Idag är det i alla fall måndag och jag måste säga att jag är riktigt måndagstrött idag. Helgen har vart lugn, var ute på en dejt med Adam i lördags igen. Vi gick till All Star och drack några riktigt goda drinkar. Vi visste inte riktigt vad vi skulle ta så vi beställde in två olika var och drack från alla glas haha! Det var jättemysigt. Vi stannade ute riktigt sent och avskedet var svårare än någonsin. Varför kan man inte bara få sitta ihop med den man blir förälskad i? I alla fall de första veckorna. Typ knyta ihop varandras händer eller någonting sånt trevligt. Jag skulle inte säga nej i alla fall, det lovar jag er!

forever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.