GODISSUGEN

tomJag är så jäkla godissugen idag! Har försökt med allt, dricka lightläsk, äta mat, äta frukt – ALLT! Men inget fungerar! Vad ska jag gööörraaaa?? Det är säkert psykiskt, det är nog för att jag vet att Sanna ska flytta på lördag. Jag har lite ångest för det men Adam har lovat att komma hem till mig på lördagskvällen och hålla mig sällskap. Vi ska laga middag och kolla film. Ja jag vet hur det låter men vi ska faktiskt det! Försöka oss på någon thairätt tror jag, det ska bli riktigt gott!

Tips på bra thairecept?

Nu när jag sökte hittade jag Tom ka gai som ser riktigt smarrigt ut. Någon som smakat?

Ikväll är det träningsdags igen. Adam har frågat massor av gånger om vi ska träna tillsammans men jag är inte riktigt redo för att vara alldeles svettig och äcklig bredvid honom. Jag vill gärna hålla det på en snygg och rak bana än så länge. I framtiden kommer vi säkert både träna, fisa och morgonvakna tillsammans men den tiden är inte nu och jag tänker inte ge efter! Är jag löjlig? Jag tycker nog inte det.

Jag ska i alla fall träna med Sanna, ska försöka få henne att skaffa gymkort där jag tränar, skulle vara kul att faktiskt ha en stadig gymkompis trots allt. Och nej, det är inte Adam! Inte än haha! Aja, snart ska jag ut med hundarna så måste börja förbereda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.