Så fint!!!

Halloj, har ni haft en bra helg? Jag har haft en toppenhelg och faktiskt har hela veckan varit bra. Jag har vart och tränat och idag har jag tagit emot mina utemöbler. För att vara fredag den 13:e måste jag säga att dagen har varit riktigt bra.

smoothie

Ikväll ska vi inte göra något speciellt, bara vara hemma. Adam kommer över och vi sa att vi ska laga lite middag och kolla på film. Imorgon ska vi börja röja på balkongen och faktiskt åka till Blomsterlandet. Vi kom aldrig iväg förra helgen men imorgon ska vi. Vi ska till och med ställa klockan. Jag är inte så morgonpigg, speciellt inte på helgerna när jag vet att det är sovmorgon som borde gälla så Adam har lockat mig med att han ska göra smoothies åt oss. Det kan jag inte säga nej till så har köpt hem lite bär och sånt som han kan använda. Man är väl snäll liksom! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.