Har testat en ny hobby idag

Japp ni läste rätt. Jag, Maria, har testat någonting nytt idag, någonting jag tidigare bara hade garvat åt. Jag har testat att spela golf! Jag har tyckt att det ser supertråkigt ut innan men jag måste säga att jag tyckte faktiskt att det var riktigt jäkla kul! Är sugen på att spela mer faktiskt.

Det var Adam som drog mig ut på golfbanan, jag försökte ta till alla knep för att slippa, det var allt från att jag har ont i foten från löpning, träningsvärk, har inte lagat lunch, hundarna kan inte vara ensamma och så vidare. Ja ni vet hur vi tjejer kan lirka oss ur det mesta. Men Adam var obeveklig och tillslut gick jag med på att följa med i 3 timmar, men inte mer! Men jag säger det mina kära vänner, efter de tre timmarna ville jag INTE åka hem. Funderar på om jag ska försöka införskaffa mig lite golfkläder och sånt man kan behöva och börja följa med Adam till banan. Måste ju ta ett sånt där grönt kort 🙂 Adam tyckte att jag skulle köpa en GPS klocka från svenska pargate men jag tror det är lite för tidigt för mig att börja med såna avancerade saker än så länge. Det kanske var ett tecken från hans sida om att han själv vill ha en sån.. Ska försöka luska lite annars kanske jag köper en sån till honom i födelsedagspresent. Det är inte långt kvar tills hans födelsedag och första presenten är alltid lite läskig. Man lägger liksom ribban på något sätt. Aja det är inget jag måste tänka på nu.

pike

Men jag undrar vad man borde ha för utrustning när man spelar golf? Om jag har förstått det rätt är det A och O med pikétröjor, stämmer det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.