Here we go… again

Jag är sjuk igen. Det räckte inte med att jag var det i våras, måste bli det igen tydligen. Det är så himla jobbigt när man blir förkyld på sommaren, det går liksom aldrig över. Så typiskt, jag hade sett fram emot en härlig sommarvecka med Adam men så blir det ju inte. Knappt så att jag orkar gå ut med hundarna. Men jag hoppas på att om jag ligger ned och sover i typ 2-3 dagar så kommer det gå över, vad tror ni? Ska dricka min vanliga mirakelkur med te, honung, citron och ingefära och se om det går över liiite fortare i alla fall.

Det finns ju inte så mkt att göra när man ligger här som en inlagd gurka så jag knappar omkring på internet och försöker hitta några snygga klänningar. Jag är egentligen ingen klänningsperson men har sett så många i snygga klänningar så jag har blivit inspirerad. Problemet är ju pengar och om jag ska handla från alla grymma affärer utomlands som finns så kostar det ju inte bara frakten utan om jag handlar från typ Victorias Secret så måste jag ju betala tullavgift och sånt. Enligt vissa i alla fall, vissa andra verkar ha klarat sig undan. Förmodligen skulle jag inte ha sån tur så jag funderade lite löst på om jag skulle prata med den där banken som Sanna tog sitt lån från förut och ta ett snabblån direkt. Vore riktigt najs att kunna spatsera ut från lägenheten i en snygg klänning. Skulle vilja ha två maxiklänningar som jag hittat och några kortklänningar, vad tycker ni om dessa?

victoria

 

victoria1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.