Känner mig stressad

Lördag 19 juli.. Vi går alltså mot julis slut och jag känner mig stressad över att sommaren kommer att vara slut inom loppet av en månad. Det känns helt stört när man tänker på det. Så kort sommar och som man längtar efter den. Sen är det höst, med fina färger förstås men höst, sen vinter och sen en vår innan nästa sommar. Och jag har legat inne den senaste veckan bara för att jag varit sjuk. Snacka om att man slösat bort fina sommardagar. Det går inte att göra något åt det, jag vet, men jag känner mig ändå så stressad.

Nästa helg har jag och Adam bokat in oss på ett hotell i Stockholm. Det är inte ofta jag är där men det ska bli kul att åka och få göra roliga saker. Vad kan man göra där egentligen? Jag har varit på Skansen förut när jag var liten och Gröna Lund men jag är lite för rädd för att åka saker på typ Gröna Lund så har inte varit där efter det. Adam sa att han ville gå så jag tror vi ska dit. Jag skulle jättegärna vilja gå på Abbamuseet som öppnade förut, jag älskar Abba så skulle vara kul att se vad de hittade på.

Vi ska bo på Radisson Blu Waterfront Hotel, det ser hur fint ut som helst! Vi betalar 1745:- per natt men jag tycker det är överkomligt, jag menar… Det är 4 stjärnor och vi får internet och gym på hotellet. Hundarna följer också med för dom tillåter djur. Det kommer bli så KUL! 😀

radisson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.