Crash! Boom! Bang!

Ja ni vet. Som det kan vara. På vägen hem började det låta så konstigt om Adams bil så vi var tvungna att stanna. Vi gick ut och försökte inspektera bilen men ingen av oss är speciellt bra på den här fronten. Tack och lov var det inte så jättelångt hemifrån så Adams pappa kom och hjälpte oss att bogsera hem bilen. Så Adam satt i sin bil och styrde eller vad han nu gjorde och jag släpade med mig hundarna in i hans pappas bil. Det var lite pinigt, ingen av oss hade speciellt mycket att säga. Men det gick bra ändå. En timma senare var vi i alla fall på en verkstad som kollade på bilen och sa att det var något med kylaren och att Adam var tvungen att byta ut den. Dyrt jobb som blev billigare när Adams pappa visste hur man gjorde.

Så nu sitter vi här i alla fall och kollar efter nya kylare som passar hans bil. Den här ska vi beställa hem:

kylare

 

Det förundrar mig hur jäkla dyrt det faktiskt är när någon bildel går sönder. Ändå så var det ett bra pris, han sparade över 700 kr när han köpte delen plus att eftersom att hans pappa ska göra jobbet så blir det ännu billigare. Tills hans bil är klar får han använda min, det gör mig ingenting att inte ha den. Bara bra att ta en promenad till och från jobbet!

Jag ska förresten gå på intervju till ett annat jobb, i djurbutiken här! Det har jag glömt att säga. Det vore toppen för där får man även ha med sig hundarna till jobbet. Ska dit på måndag om lite mer än en vecka och jag hoppas verkligen att jag får det. Ska bli jättespännande! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.