Helt sjukt

Det är helt sjukt vad tankens kraft verkligen kan förändra mycket! Igår kände jag mig som världens grinigaste människa men efter att jag bestämt mig för att rycka upp mig så gjorde jag det. Helt utan ansträngning nästan. Ja, jag säger nästan, för jag var faktiskt på gymmet och körde skiten ur mig själv så endorfinerna bara sprutade i kroppen! Var faktiskt riktigt härligt. Ikväll ska jag gå på ett Body Pump-pass, vi får se hur det går för jag är alldeles slut i benen efter igår och jag vet att Body Pump alltid lurar med sina skitjobbiga övningar. Men det får gå, ska bli kul! Tisdagspump, älskar instruktören! 🙂

Jag har redan börjat tänka på julklappar. Jag vet att jag är ute i ruskigt god tid men jag blir så stressad, vad tusan ska jag köpa till Adam? Jaja, nu är jag ute i mer god tid än vad jag var förra året, när jag satt och väntade på pappas bildelar från Skruvat tre dagar innan jul. Men de kom i alla fall fram i tid och jag undvek någon typ av katastrof.

Så jag måste köpa till:

  • ADAM <3
  • Mamma
  • Pappa
  • Mormor och morfar
  • Farmor och farfar
  • Jocke
  • Iselin
  • Maria

Ja det är en del. Men det är skönt att jag kan slänga ihop farmor och mormor tillsammans med farfar och morfar annars hade det ju inte gått. Jag har redan börjat fila lite på vad jag ska köpa men är inte alls säker än. Det är så svårt! Har ni börjat med planeringen än eller är det på tog för tidigt för er?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.