Kan icke bestämma mig

Jag blir inte klok på den här låten:

Ena dagen gillar jag den och andra hatar jag den. Den är så himla konstig, vill bara sända den tillbaka till ett opublicerat tillstånd. Gaahh.. Gillar ni den?

Jag och Adam bestämde oss förra helgen för att starta en ny serie, The Killing. Jag gillar egentligen inte mord och detektivserier så mycket, jag föredrar mer kärlek och drama, men han sa att han hört så mycket gott om den serien så vi startade den. Och vi kollade klart på hela första säsongen under helgen också. Och NEJ vi har knappt sovit någonting alls så ni kan ju tänka er hur nöjd jag är över att det är fredag idag. Vill bara soooova… ZzzzzzzzzzzzzZZZZzzZzZZzzz

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.