Utomhussäsongen har börjat!

Åh, vad jag älskar att sommaren officiellt är här nu! Visst, vädret är ju lite sådär men man vet liksom att det är sommar ändå! Sommaren för mig innebär att mycket tid spenderas utomhus. Nu tränar jag mycket mer utomhus, löper och gör styrketräningsövningar där jag har möjlighet. Det är sjukt vad man kan hitta på med bara en stock i skogen, alltså. Mina älsklingar älskar när sommaren kommer, de springer som galningar tillsammans med mig och njuter till fullo av både lek och bad. Vi njuter just nu, och tassen börjar bli helt återställd sen olyckshändelsen med glasskärvorna så mycket spring blir det!

sommar

Kan verkligen inte ens tänka mig att detta skulle gått utan mikrolånet som jag tog för att betala räkningarna. Det finns ju inte direkt någon annan jag skulle kunna be om hjälp så jag är så himla glad att det alternativet fanns tillgängligt. Apropå det så måste jag bara tipsa om att folkia heter nu Monetti, ifall det är någon av er läsare som också sitter i ekonomiska bekymmer. Nä, nu ska jag göra min frukostsmoothie och sen gå ut en långpromenad med mina små galningar här hemma. Älskar att se dem så himla trötta på kvällarna, det innebär ju att de verkligen fått springa av sig all sin energi och är nöjda. Då kan jag klappa mig själv på axeln för att jag håller uppe deras tempo!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.