Jakt efter kängor och tips!

Hej alla finisar!

Hur har ni det? Jag tänkte faktiskt skriva lite om ekonomi idag, efter jag lånade pengar så fick jag många frågor om hur jag tyckte det var.

peng

Det är ju så, enklare att själv våga när man hört hur det har gått för någon annan. Jag har nu betalat av lånet och är fortfarande lika tacksam för att det faktiskt fanns som alternativ när jag verkligen satt i klistret. Det är många som tror att man får typ en vecka på sig att betala tillbaka lånet och att räntan är skyhög, men så är inte fallet. Det var det i alla fall inte för mig. Det var ett väldigt bra hjälpmedel när man inte hade några andra vägar att gå och något som jag skulle rekommendera till många! Det enda som är viktigt är att du som låntagare har en plan, en egen plan på hur och när du kommer kunna betala tillbaka. Är du intresserad av att veta mer, gå in och läs här; så här enkelt lånar du. Om ni har några fler funderingar över detta så är det bara att höra av er!

boots

Nog om pengar nu! Livet rullar på mest som vanligt här hemma. Jag har dock shoppat en del nu sen alla höstnyheterna kommit ut i butikerna. Det har blivit många koftor och mysiga klänningar. Nästa på listan är att jag måste hitta ett bar riktigt bra kängor. Jag tänker att jag vill ha något som de här: ——>

Kruxet är att jag vill ha dem lite högre och det verkar inte finnas någonstans, faktiskt.

Har ni några tips om vart jag kan hitta liknande? De här just är från have2have som är en av mina favorit skoaffärer på nätet, men de har faktiskt inga som är lite högre. Det blir stövlar då och sträcker sig ända upp till knät.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.