Löpning i Spanien

Man som löptränar
Hola, que tal? Nu ska jag göra er avundsjuk för jag njuter av soliga dagar. Trots corona är jag i Spanien för jag följde med min kompis som ska köpa lägenhet här. Varje morgon tar jag en löprunda men jag blir galen för de går på fel sida av gångvägen! Är det någon annan som upplevt det när de har tränat i Spanien. I Sverige går man på vänster sida oavsett om det är en gång- eller bilväg. Fordon färdas på höger sida av färdriktningen men här verkar det ändras om det är en gångväg. Cyklister, rullskidåkare och gångtrafikanter håller alla till höger. Jag blir livrädd när någon kommer svischande förbi och jag inte hört dem eftersom jag ofta springer med hörlurar. Tycker svenska reglerna är mer logiska. Rullskidor och sparkar är lite spännande dock för det är hur fort man kör som avgör vilken sida man ska vara på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.