Presidenten talar så…

(Arkivbild). Jag tänker att jag kanske skulle börja prata som ni-vet-vem…
”Det här blåsiga och kalla vädret vi har haft, det innebär stora, ja enormt stora nackdelar för vår ekonomi här i kommunen. Väldigt kallt väder under väldigt lång tid. Ekonomin har dykt med väldigt många tiotals procent, det har jag hört från mina fantastiskt kunniga kollegor. De är mycket insatta och de jobbar dessutom på vår egen nyhetskanal, en jättepålitlig kanal, Rävnews. De andra vänstervridna medierna, är inte alls lika pålitliga. Helt opålitliga och säkert sponsrade av illasinnade kommunistkrafter. Illasinnade. Andra lojala, väldigt lojala kollegor har gjort ett jättejobb med att få solen att bryta fram mellan molnen, ett jättejobb. Detta har inte hjälpt än, inte än, men snart, ja inom en timme så kommer solen.
Solen skulle egentligen aldrig varit bakom molnen. (Vi kanske kunde försöka tvätta bort molnen med desinfektion? Det skulle absolut funka, det har jag hört från en meterolog. En jättedunderbra metereolog).
Den skulle aldrig varit skymd i den här väldigt framgångsrika kommunen. Alla molnen beror på Piteborna. Pitebon har alltid varit vår fiende, en mycket stor fiende som bara har militär kapprustning i tankarna. Därför måste vi hänga med, hänga väldigt mycket med så vi kan bli framgångsrika igen.
Alla vet att Piteå har tillverkat jättestora moln i sitt pappersbruk. Gigantiska moln som jag ville stoppa med att bygga en mur. En skyhög mur. Så nu måste vi alla, alla fantastiska medborgare, fara ner mot sossePiteå och göra ett väldigt framgångsrikt jobb. Ett folk! En mur! Mer sol! Gud välsigne er!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.