Så vad gör folk en grå dag som denna?

Tja, vi eldar lite i kaminen i det gamla kronotorpet och tittar på bilarna som strövis kommer förbi på den regniga grusvägen. Faktiskt riktigt skönt att det är lite kallare nu, särskilt för hundarna. Snart börjar älgjakten och det vet dom nog! Nova, Barsk och Asko känner igen jägarna när dom kommer med sina husvagnar i god tid.

Och eftersom jag snart är klar med Elisabeths tröja och dessutom har några vantar och två tröjor som väntar på sista touchen (fästning av trådar), såå… börjar jag på nåt nytt förstås. Det är ju det som är kul, att designa och bestämma färger.

Nu är det också mindre än två månader kvar till presidentvalet, och det märks på CNN, det rapporteras om opinionsundersökningar, som redovisas på olika sätt med staplar av röstarnas ålder och etnicitet.

Aldrig hade vi kunnat gissa för ett år sedan att ett pyttelitet virus skulle få en sådan betydelse, att ordet ”mask” skulle dela en jättebefolkning i två delar, att en liten tygbit skulle få de två partiblocken att stångas mot varandra eller att Tegnell skulle bli en sådan frekvent gäst i våra tv- rum!

För övrigt hade jag aldrig trott att en president skulle meddela sig till omvärlden genom ett så opålitligt medium som Twitter heller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.