He jer ba å bryyyt!

 Bryt å bänd upp den förbannade golvmattan.

Och sen tittar det fram ett sånt trevligt golv- man börjar dansa av fröjd!

Nu ska det slipas och målas. Ljust ska det bli! 

Kökskåpen ska bli solgula, och nu stinker de inte nikotin längre. 25 års rökande får man inte bort i en grisblink. Sen till våren ska det eldas en stor brasa, jag har 5 liter tändvätska….

För övrigt hann jag se en del av intervjun med Stefan Löfven ikväll. Han tyckte bl.a. att sossarna inte skulle ägna sig så mycket åt problem, utan satsa på Arbete. Alla vill ha arbete och dra sitt strå till stacken, sa han. Sen sa att de som är i fas tre ska aktiveras, att de hade hamnat i en passivitet. Det kan säkert stämma för en del, men de flesta som är i fas tre dom kämpar nog på bra. Så man kan undra hur många röster sossarna får av de som inte har det så bra…

 

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Estreen

    Nu när jag slängt nästan hela den där mattan börjar jag inse att det man egentligen ska göra är att betrakta den som ett Ytterst Viktigt tidsdokument. Rama in en bit, kanske. Nej, jag är helt allvarlig- det är sant att typ 95 % av dem som klivit in i köket har glatt igenkännande utbrustit: Å- en sån här golvmatta hade… (vi när jag var liten, min mormor el dyl). Och då talar jag om folk som är alltemellan 25 och 65 år! Hela Sverige var nerlusat med den där mattan i grönt eller brunt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.