Kul och spännande med SD, så länge de inte regerar?

SD får väl mer eller mindre betraktas som ett missnöjesparti. Det är säkert mycket i samhället som kunde bli bättre, omändras eller på annat vis justeras. Men i stort, vad har svensken klaga på egentligen om vi jämför med andra länder. Det viktigaste torde vara att vi haft fred så länge, kunnat bygga upp landet till vad det nu är. Har vi inte frihet alla göra eller åstadkomma vad vi själva vill? Vi behandlas trots allt ganska humant om vi ”råkar” göra en överträdelse. I andra länder såsom Iran fängslas man om man har en obetald skuld. Mister livet vid andra förseelser som anses ännu allvarligare. Här finns inget som heter mänskliga rättigheter och att behandlas humant. Frånsäger man sig tron tron, eller det uppdagas från regimen att så skulle vara, riskerar man dödsstraff. Trots detta låter vi bygga moskéer och att det tillåts utövas dessa religioner. Det beror på något vi kallar ”religionsfrihet” som i andra länder kan betyda dödsstraff om man inte rättar sig efter det landets lagar som då i synnerhet skulle bygga på islam.

Tänk om vi (ej tillhörande islam) i fredliga medel skulle bygga kyrkor och utöva en kristlig religion i dessa länder där islam råder, hur pass troligt skulle det vara?

Människor flyr inte bara från krig, de flyr också regimer även här inte minst de som styrs från islamistiska grunder. De kommer hit, söker skydd för att inte bli dödade. Vilken toleransnivå ska vi ha mot dessa regimer och islam? Låta det sprida sig även här?

Islam är en av de mest blodiga och hänsynslösa förtryckarreligionerna. Jag ser inte det finns något gott i den och inget förlåtande. Inte minst kvinnor lever oftast inspärrade, kan vara i både skräck och armod. Männen det motsatta, de är dessa som har kontrollen.

Profeten Muhammed och hans koran, kan man torka sig i stjärten med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.