Grön, klimatsmart politik?

Oljekraftverket i Karlshamn har redan producerat mer energi i år än under hela 2021.

Men det kommer inte ta Sverige ur elkrisen.

– Det har tagit oss 30 år att hamna i den här situationen och det kommer sannolikt ta ungefär lika lång tid att komma ur det, säger Henrik Svensson, chef på kraftverket, till Svenska Dagbladet.

Någon fortsatt vindkraftutbyggd är ännu mera direkt bortkastade pengar. Det är bara rena idioter som påstår något annat. Det säger sig väl självt, när inte ens under sommarmånaderna de producerar tillräckligt utan man måste elda oljekraftverk. Sittande (ja just sitter och får ingenting gjort) har totalt misslyckats med energipolitiken, för att inte säga brottsbekämpningen. Vad har man lyckats med, ge ut generösa lånegarantier (som senare ska betalss av oss alla) i nuläget på 250 miljarder. För det kunde man byggt flera kärnkraftverk istället lägger man ner. Vi kan inte ha direkta fånar som styr ett land. Maktskifte? Även käri..,öh, jag menar ”Magda” kan söka nytt jobb.

Bomma Bommersvik, där verkar bara dårar utbildas till att bli ännu mer dåraktiga. Åsså dessa andra ”grönknortar” C och MP. Det är ju direkt farligt för landet ha dessa i en regering.

Regeringen (stående) verkar sakna kunskaper i det mesta. Det verkar som statsråden (sittande) är handplockade.

Finanskris p g a den energikris de själva or(S)akat är ju ett absurt påstående som de hittat på för att klamra sig fast vid makten. Jag hoppas de blir nerröstade i morron. Det är bara påhitt alltsammans, regeringen likaså misslyckade puckos allesammans. De hör hemma på skräphögen, problemet är återvinningen. Ingen vill ha med dessa att göra, inte ens till återbruk.

Nu är måttet rågat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.