Förmynderiet vid röstningen

Vad skriver och hur agerar de partier som låtsas vara ”rumsrena”? Att vi inte ska rösta på parti x eller kanske y. Borde de inte ägna sig mera åt sina egna partiers väl och ve? Jag tycker det är smaskens åt dessa att det nu gick som det gick trots deras (smutsiga) kampanjer för att visa hur bra de är själva. Det misslyckades ju tydligen fatalt. I fortsättningen hoppas jag man intresserar sig för sitt eget parti, det man tillhör.

Liknade fake och oreda ser vi i de båda kanalerna svt och tv4 i samband med valvakan. Här börjar man redan innan röstningen är slutförd genom att göra olika prognoser. SVT:s fösta prognos visade på ett ganska stark övertag av de röda och att M skulle ligga nere på 16 %. TV4 bommande inte lika fatalt, men ett jippo utan dess lika stod båda kanalerna för. Valet och röstningen har mera blivit en typ av underhållning, precis som i Amerika. Det har blivit som allt annat på TV, det ska vara show och allt annat jävelskap, men så har vi fått det samhälle vi förtjänar.

Miljö- och klimatpolitiken har blivit hysterisk utan att något blir bättre, inte ens utsläppen som är dess syfte. Fisken i Östersjön har minskat radikalt de senaste 8 åren, så vad duger egentligen miljöpartierna till?

Har man ingenting erbjuda själva, kanske är därför man rackar ner på andra. Nu gick det åt fanders, förbannat bra. Låt det bli en läxa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.