Tidölagsavtalet

Jag vet inte om det är stavat fel, det avtal ”De fyras gäng” slöt i något slott, var och vad det hette vet jag inte heller. Så mycket vet jag att det var M, KD, L och SD avtalet slöts mellan.

HBTQ-frågor verkar allra minst SD vara intresserade av och gäller människor. Här tydligen har man tagit djuren i försvar och tycker det är bättre man har någon typ av relation till dessa. Kanske är det det 6:e massutdöendet man vill försöka förhindra?

Det Nya Miljöpartiet verkar dock Moderaterna vilja bli mot att tidigare motarbetat dessa så fort man fått tillfälle. Nu är det klimatet som gäller, att snabbt få ner CO2 och att gå Europaparlamentet till mötes om att skrota fossilmotorn på bilar upp till en totalvikt av 3,5 ton, senast 2040. Elektrifieringen vill de fullfölja och man talar inte lite om miljön, hur bra den skulle vara för den och mot de klimatförändringar som sker. Grattis Kristersson till din nya roll som miljökämpe.

Men hur går det nu när de samarbetar med ett parti som har den rakt diametrala synen på klimatet? Den frågan torde kanske få sin upplösning längre fram?

En apa kanske träder in i riksdagen med tiden som partner till en Sverigedemokrat. Apa som apa, då ligger de på samma intelligensnivå i alla fall. Evolutionens motståndare och den kristna skaran ansåg däremot apan som lågt stående i jämförelse med människan och uteslutet att vi på något sätt skulle härstamma därifrån. Bra SD tar avstånd från det och börjar se apan som jämlike.

Bra man värnar om djuren. Alla människors lika värde verkar spela mindre roll.

Kristersson och Moderaternas regering är något ta fasta på. Inga lögner här inte. Raka puckar som ledde rakt in i regeringskansliet och statsministerposten.

När får vi ny kärnkraft? År 2050?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.