Israel liksom Ryssland, förtryckarstater

Likheten är slående. Ryssland vill lägga under sig mark i Ukraina. Israel samma sak från Palestina. Man mördar befolkningen skoningslöst i båda länder och använder övervåld. Staten Israel skulle aldrig blivit till och om skulle den inte utan påföljder kunnat stjäla land och bygga bosättningar. Amerikanarna bär största skulden till den här utvecklingen. Här kommer aldrig bli någon fred när Israel uppträder som de gör. Det är helt och hållet deras fel att det blivit så här. Amerikanarna är också fega och vågar inte sätta Israel på plats. Israel har också kärnvapen vilket ingen tycks opponera särskilt sig mot.

2 kommentarer

  1. Hassan

    Instämmer helt !
    Ex Mördaren och anstiftarna till mordet av FNs högste representant ställdes aldrig inför rätta trots att det var och är välkänt vilka det var! Alla FNs resolutioner genom åren har alltid nonchalerats av den JUDISKA staten!Olika lagar för judar och palestiner!
    Minns :Deir Yasin,NAKBA,Sabra ,Shatina,Lod ,Jenin mm.
    Varför firas alltid Raoul Wallenberg men inte Folke Bernadotte??? Bernadotte räddade minst lika många som RW,men ställde inga krav på religion,ras,handikappmm och smugglade inte guld mm.

  2. edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

    Den kristna högern är otrolig, liksom den Trump företräder. Minns när Trump reste till Jerusalem och kysste muren. En symbolhandling som säger vad? Att Jerusalem är en helig plats där fånar samlats under alla tider, fallit på knä och bett och till vem? Det är väl någon fantasihjälte som de tror ska uppstå igen. Religionen är ett gift som kan ta former i de högst märkvärdiga skeenden. Vad är det som styr penningpolitiken om den inte bygger på en typ av religion. Att folk som tjänar pengar (på andra) höjs till skyarna. Men så får vi ha som vi har. Titta nu bara på elräkningarna folk inte har råd att betala. Det är en direkt följd av den penningpolitik vi har.
    https://www.svd.se/a/V9VOk6/fn-israelisk-eld-dodade-palestinsk-journalist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.