Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Detta vill MP

Vi ska öka livsmedelsproduktionen men krympa lantbruket och sätta tak för hur många kor som ska få finnas (här vill nu naturvårdsverket öka antalet naturbetesdjuren med 150 000 för mångfaldens skull ).

Vi ska snabba på elektrifieringen men inte öppna gruvor som behövs för att utvinna metallerna som krävs i batterierna.

Från MP s hemsida :Vi säger bestämt nej till planerna på mineralbrytning i alunskiffret på Österlen och i mellersta Skåne. Vi arbetar för ett totalförbud mot mineralbrytning i alunskiffer.

Vi ska bygga mer i trä men inte avverka nån skog

Per Bolund säger :  Vi vill se en politik som minskar användningen av skogsprodukter. Exempelvis minskar energieffektiviseringsåtgärder behovet av fjärrvärme, där det i dag går mycket bioenergi.

Minskar skogsprodukter samtidigt som vi ska använda mer av skogsvaran ??

Vi ska ersätta fossila bränslen med olika former av bioenergi och fjärrvärme, men vi ska inte använd restprodukterna från skogsbruket  att skapa denna energi.(se Pär Bolunds uttalande tidigare i inlägget)

Vi ska öka mängden förnybar energi, men miljöpartiet är det parti som oftast sätter stopp för vindkraft

På riksnivå lovar Miljöpartiet att vindkraften ska byggas ut, men lokalt är det en annan visa. Nya siffror visar att avslagen ökar i kommuner med MP-styren.

 

Lätt att säga nej till allt om man själv inte har nån vettig lösning

2 kommentarer

  1. Jörgen K

    Intressant att klimatideologin har precis samma mål som kommunismen. Vanligt folk ska bli fattigare, äga mindre, kontrolleras mer och staten ska få mer makt. Vilket märkligt sammanträffande.

    Och de som var kommunister har plötsligt blivit klimataktivister.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.