Vicke Lilltroll

Synd att inte klaga !!

Massiv Coronakritik

Efter den massiva kritiken mot regeringar som misskött äldreomsorgen år efter år kommer vi nog att få se en massiv smutskastningsperiod i politiken. Där den ena skyller på den andra, så fungerar svensk politik på sandlådenivån. Det är dags nu att samla sig till enighet och inte bara utreda allt utan resultat. Går inte längre att skyffla skiten framför sig. Dett gäller även intregrationen i samhället, samtliga partier är även här i högsta grad ansvariga. Dags att tillsätta en oberoende och icke partifärgade utredningar som utreder till sittande partis fördel. Nu måste nåt hända i samhället annars kollapsar det fullständigt på samtliga plan.

En kommentar

  1. Jonsson

    Taktiken från Löfven verkar vara att snabbt erkänna, lite lagom ångerfullt. Det är den krishantering som rekommenderas. (Centern hade visst inte läst den boken, när pedofilskandalen blev känd).
    Nu utlovas lagstiftning utöver äldreomsorgslyftet. På det hela taget har du rätt i dina farhågor. Prat och mera utsiktslöst prat, som lång tradition bjuder. Utredningar som utreds gång på gång, där översta papperet flyttas så det hamnar underst. Äldreomsorgen är sossarnas viktiga integrationsprojekt. Vilket gav problem som Baudin i Kommunal påtalade 2018.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.