Förvirring inom Miljöpartiet?

Eller saknar Miljöpartiets regiongrupp förankring inom organisationen?

Det var med stor förvåning vi i ”Initiativet Stäng inte Asta” såg att vår publicering, av den artikel som var gårdagens blogginlägg, på Instagram gillades av MP Västerbotten. Det är roligt tycker vi att några miljöpartister begriper att våldsutsatta kvinnor lider svårt och behöver adekvat vård. Vi hoppas att den medvetenheten sprider sig till deras regiongrupp så att de inte ställer de allra svårast utsatta kvinnorna utan behandling.

Vi ser redan nu hur Kvinnojouren har ett högre tryck på grund av att Asta-patienter blivit utkastade från psykiatrin. Kvinnojouren arbetar just nu med att samla in pengar för att kunna köpa privat behandling för den utsatta gruppen.

Majoriteten inom Region Västerbotten (S, MP, V med stöd av C) verkar tycka att det är en bra idé att låta sexualbrottsutsatta kvinnor betala sin egen vård.

 

 

Länk till vårt Instagramkonto:

https://www.instagram.com/stang_inte_asta/

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.