Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Loppisar

I dag sålde vi bort lite saker, synd bara att det regna för de skrämde nog bort en hel del kunder eftersom vi vr ute. Men som tur är att vi har stor bil så jag kunde ha allt i eller runt den. I vännäs gick det mest kläder, vilket är bra! Det är sårt att veta vad man ska ha med sig när man åker på ett nytt ställe och har loppis. Ska boka ett bord på nått loppis här framöver…. Men vart vet jag inte än, barnloppis är ju bra! Jag och Cornelia va förbi där en snabbis nu när vi åkte hem och folk har börja ta så mycket pengar för sakerna. C ville ha en barbie och hon som stod där vill ha 80kr för den!!!! Men hallå 80kr De är ju helt sjukt mycket för en docka som är lekt med!!

Jag kan köpa att det är skor eller kläder som det tar lite extra för men inte leksaker!!!

Fast om man står på nolia kan man ju pressa priserna bara för att få bort dem, eller så gör jag som många att jag lägger upp dem på FB köp och sälj sida. De verkar ju rätt praktiskt när folk kommer hem och köper saker. Ja varför inte kanske ska prova.

Nu ska jag äta tjockpannkaka som Alfahannen har gjort sen blir det familjemys!!

Ha en trevlig lördagkväll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>