Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Ingen tvätt i din tvättstuga.

Under min uppväxt Bodde vi minst fyra barn hemma hela tiden. Vi är sex helsyskon.

I går satt jag och Alfan och prata om tvättstugor och att i de flesta tvättstugor man går in i hänger det tvätt eller är stora travar med rena kläder. Mina föräldrar hade sin tvättstuga i huvudingången hemma. Vilket skulle betyda att folk kom rakt in i vår tvättstuga. Men jag har inget minne av att det någonsin var kaos i vår tvättstuga. Jag kom aldrig ihåg tvätthögar som finns här hemma eller hos många andra…..

Så tydligen kan man ha ordning i sin tvättstuga än fast man minst har fyra barn hemma. Vad har jag lärt mig av detta? Jo håll ordning i tvättstugan ditt latarsleT Cecilia Brönemyr!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>