Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Varför är fack så viktiga?

När livet rullar i kapp en så ingår många Varför?

I sånna lägen är det skönt att ha roliga saker inplanerade som 40 års fest för en nära vän i början av mars, semesterplaner som börjas planeras, att det börjar gå mot ljusare tider eller att få veta sonens Diagnos. Skönt att veta fast man har anat vad länge.

Tänk att det är så viktigt att kunna placera in folk i rätt fack, det är märkligt ändå. Än hur mycket vi pratar om lika värde är det ännu viktigare än för 10 år sedan.

Allt är iaf klart runt Hjälteföreningen nu. Papperen på skrivna och styrelsen är spikad. Gött. Nu börjar det roliga arbetet med att bygga upp denna verksamhet ordentligt från grunden. Numera är det två hjälteträningar i veckan (där finns inga fack). Måndagar kl 17.45 och torsdagar kl 14.00. Vi har 8 st medinstruktörer.

Kommun efter kommun efterfrågar vårt tänk och vill veta hur vi jobbat med denna träning. Så otroligt roligt och jag hoppas denna gruppträning som passar alla ska spridas i hela Svergie. Med Göteborg som längst ner i söder till Vilhelmina som längs norrut känns framtiden ljus.

Roligt är det att Sveriges bästa LSS kommun- Botkyrkas chefer ska göra ett studiebesök och såklart delta för att få inspiration till sin egna verksamhet gör en extra stolt!

Den 6 :e mars är det en informations eftermiddag om Downs syndrom-autism som jag anmälde mig direkt för att delta i. Blev inbokad på en förmiddags date med en i svenska Downs syndrom föreningen för att prata om hur vi tänker och kan samarbeta.

Nu när vi själva hamnar inom LSS familjen ska jag såklart jobba på att sprida hjälteträningen. Känns roligt och som en utmaning att inspirera andra till att våga komma på hjälteträning.

Alla Hjältars Helg 17-18 augusti! Glöm inte det. Nu rullar vi i raketfart framåt. Skrämmande att inte ha kontroll men gillar att det inte tar 1000år till ett beslut.

Nån så till mig att jag inte är Lojal. Jag är Lojal. Våga vara med att sätta Funkis Umeå på kartan på ditt eget sätt. Ser fram emot att göra en helg med min egen son där inga bedömmande blickar vilar på mig, där man inte värderar min son om och hur han är. Alla funktinsvarianter är välkomna denna helg. Här kommer ingen att sättas in i fack. Ni som har bedömand blickar och ord har en hel del att lära er!

Idag var hjälteföreningen och gjorde sin del av musikhjälpens auktion. Otroligt trevligt!

Tack flygbra, Granö beckasin och ekotaxi för ni gjorde detta möjligt!

IMG-20180210-WA0002

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>