En toppendag

Vilken skön start. Inledningen av fastan gick bättre än på många år. Även om jag samtidigt började jobba käöndes det hur bra som helst. JaFörsta dagen brukar jag få lite huvudvärk första dagen, men den uteblev helt. Likaså alla hungerskänslor.

Till lunch morotsjuice + vatten och till middag grönsaksbuljong och äppeljuice + vatten. Och en massa örtte. Det är viktigt att dricka, dricka, dricka. Det är det som gör att man ökar utrensningen av kroppen och mår bättre. Grönsaksbuljongen förstärkte jag smakmässigt med en pressad vitlök. Det gör även den uthärdlig.

I kväll ett pass i hemmagymet och lite bastu på det. En toppenstart med andra ord!

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Det är verkligen en mental grej hur man möter fastan. Lite lättare den här gången eftersom jag visste vad jag hade att vänta sen förra gången. Men igår var det inte helt lätt att hantera hungerskänslor. Fast efter en mycket bra och lång sömn i natt så känns det kanon och kroppen börjar trivas i sin nya situation.
    Råsaftcentrifugen gör ett strålande jobb. I morse blev det äppeljuice med vitkål o ingefära och i går kväll morots, röbets o sellerijuice. Den blev bra, piggelinjuicen, ananas, melon, gurka, kiwi o ingefära. Släppte ner en liten bit chili oxå. Inte för mycket bara 😉

  2. Tom Juslin

    Svar till Fredrik (2011-01-06 10:02)
    Låter jättegott. Det var ett tag sedan jag körde egen råsaft, men jag tror jag måste investera i en ny centrifug nu! Får kliva upp lite tidigare och fixa juicer och saft till jobbet då. Go on!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.