tunnbröd

Dag 10: Nej till nybakat tunnbröd

I dag har jag fått stå pall för många frestelser. Värst var när jag gjorde reportage i en bagarstuga och det bjöds på fika med nybakat tunnbröd. Jag måste ju tyvärr tacka nej, men oj vad frestad jag var. I stället plockade jag fram min termos och apelsinjuice.

Jag kommer att drömma i natt om frasiga tunnbrödsmackor med ost och tomat…

Fler frestelser blev det i kväll och Sveriges mästerkock på TV. Men då känns inte doften lika stickande i näsan…

I dag är det alltså dag tio. Helt otroligt vad fort dagarna rinner i väg och de har gått utan några som helt fysiska problem. Men så håller jag fortfarande ett högt vätskeintag. Det dubbla nästan gentemot schemat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>