ScreenShot002

Dag 15: Börjar bli less

Jag ångrar nästan mitt beslut att fortsätta fasta. Inte för att det har varit några problem, men jag börjar bli ganska less dryckerna nu och jag är ganska sugen på att få börja äta. Funderar faktiskt på om jag ska börja i sakta mak. Inte i dag, men dagarna framöver. Kroppen torde vara ganska rengjord nu, jag har kommit igång med löpningen på band och kroppen känns lätt och frisk.

Jag ska försöka hålla ut nån dag till. Eftersom jag jobbar kvällsskifte den här veckan är det i all fall  snarare lättare än plågsammare att hålla mig till dryckerna. Jag köpte på hälsoaffären några mindre burkar med granatäppel som är bra att stoppa i fickan i fall jag hastigt ska ut på nåt. Såg att de var tillverkade i Azerbajdzjan… men vad gör det när de saknar både socker och konserveringsmedel.

2 kommentarer

 1. David

  Imponerande att fortsätta köra efter 14 dagar!

  Har precise själv startat min första fasta och snöade idag in på din blogg.
  Jag vattenfastar (så när som på en citronskiva i en kopp te på kvällen), och är bara strax över 48h in på fastan.

  Dock ska jag bjuda på middag på torsdag, och det är min egen födelsedags middag, så planen är att bryta fastan så jag kan äta själv också ;) .

  Tror du det är för hårt att gå rätt på pasta och en vegetarisk pastasås efter fyra dagar, eller är det inte så heligt efter en kortare fasta?

  • Tom Juslin (inläggsförfattare)

   Hej David. Imponerande med vattenfasta! Däremot är det ingen bra idé att gå rakt på en middag. Åtminstone lite upptrappning skulle behövas, men allt beror ju på hur mycket du äter. Blir det bara lite, och mycket grönt, tror jag magen klarar av det. Det finns ju de som kör 5-2-dieten också med framgång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>