Allifjantpartiet (C) måste reparera vad man sabbat !!!!

Förra valet gav Allifjantpartierna att de var samkörda och hade ett gemensamt mål. Nu när det är dags för nästa val och då får dessa partier problem med att göra gemensamma satsningar.

(C) som är den tjatiga besserwissern i familjen. En som har alla svaren, men oftast vill de inte ändå göra något för att fixa det.

Deras stora vallöften var huvudsakligen två områden, landsbygd och näringsliv.

landsbygden övergav de bara några minuter efter valdagen. Med sin vanliga tjatighet att (C) talat om att klyftan mellan landsbygd och stad ökade, Så när de hamnade i Allifjantgänget, så trodde många att det skulle bli bättre. Och visst blev det bättre, men huvudsakligen för staden. Alla satsninga har hamnat i södra Sverige och framförallt i tre områden 08 – 031 – 040 områdena. Besserwissern vet ju var väjarna bor.

Näringsliv var nog ändå deras hjärtefråga. Där har de totalt misslyckats genom att alla förändringar av näringslivsklimatet har gått om intet. Avgifter, byråkrati och konkurserna har fortsatt att öka i en omfattning som inte ens (C) kunde drömma. (C) använder dock jokern i sin rockärm och skyller allt på finanskrisen, men praktisk handling uteblir som vanligt. För Besserwissern vill ju ändå vara med på festen på Rosenbad.

Så (C) lovade landsbygdsutveckling, och det fick vi inte. De lovade att företagen skulle få det bättre, och det fick de inte heller…

Etiketter: , , , , , ,

En kommentar

  1. Allifjanten

    Fjanten som refererar det han skämtsamt kallar för ”allifjanten” säger mer om honom själv än det han försöker påpeka. Det lär inte bli fler röster i valet 2010 än det blev valet 2006 för hans miljöparti. 2006 blev det få röster och noll platser i fullmäktige för ”fjanten”, MP och hans kompisar”. Förmodligen kommer fjanten att kamma noll även till valet 2010. Hoppas jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.