Fel låt vann!

Nu har det gått en vecka från att den svenske deltagaren i European song contest blev uttagen.

Mitt hjärta har i en vecka nu sagt att låten som vann var bra, men det trodde jag också förra året. Därför tror jag att den räcker inte till i år, utan vi får kvala 2011 också. Själv tror jag att Ola eller Eric skulle ha klarat sig mycket bättre!

Men jag kommer att krama tummarna så hårt jag kan och ringa när tävlingen går i Oslo, 25, 26 och 29 maj

Heja ANNA!!!

Nu kan du kommentera, D

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Kalle

    Hur tycker du att European song contest rimmar med miljöpartiets politik? Ett resursslösande evenemang helt utan miljömedvetenhetspropaganda som suger ut pöbeln både andligen och ekonomiskt är min syn på tävlingen. I USA finns många jippon av denna kaliber, kanske USA är miljöpartiets ledstjärna? Där föregås t.ex. presidentvalet av ett jippo i schlagerklass. Vidare finns för övrigt många likheter mellan presidenter och ESC-vinnare…

  2. Albin

    du… du ska inte ha röstat alls du… för du förstörde för min stora idol peter jobak, bara så du vet… bowling nörd…du bara förstör inom politiken också…din mazda 626 förstör miljön… jag studerade dig under umeå universitet tiden… miljöbov är va du är…tjuv… bov.. bandit.. jag har ett alias TÄNDSTICKSMANNEN så.. var ej dumdristig annars åker avgasröret på maZDAN din miljöbov..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.