Nu håller vi på med de sista besluten och…

Nu håller vi på med de sista besluten och jag sitter med ett rykande hett valmanifest. Så från idag får borgarna hålla i hatten för nu far vi!

6 kommentarer

  1. MP fantast

    Det är väl ingen som undgått att se att du varit på kongress, med alla täta bullentiner du levererat. Valmanifest är väl att ta i! Floskellista är väl ett korrektare namn på vad du påstår dig ha i din hand. Den ena efter andra orealistiska förslaget tog vid denna kongress och vore jag idag MP så skulle jag taktiskt inför valet akta mig för att visa denna floskellista till allt för många väljare. Men å andra sidan präglar detta allt vad partiet står för, ingen realism i de flesta sakfrågor, inget ansvarstagande och en politik som gör att man befinner sig någonstans i ett annat universum.

  2. annlouise

    Å, vad vill du då som kallar dig ”MP fantast ? Så vi får något av substans att diskutera, mer än att bara läsa dina uttryck över över Miljöpartiet de Grönas tillkortakommanden? Själv tycker jag Miljöpartiet de Grönas Valmanifest (som säger vad vi mer, än bara rödgröna sas) vill. Hur tycker du MP fantast att man tar ansvar som politiskt parti? Å vilken politik tycker du hör hemma i vårt universum?

  3. MP fantast

    Det bästa MP kunde göra för att ta ansvar, vore att inte ställa upp i valet. Många skulle komma att tro att riksdagen vore en cirkus, med en massa pajasar i form av miljöpartister. Frågor om ex. djurens rätt hör inte hemma i Riksdagen, för att ta ett ex. av många från partiets floskellista. Valmanifestet är ett politiskt skämt och torde ha bättre förutsättningar i bokform, med titeln ”MP:s bästa skämt eller roligaste historier”. Den om grisen som körde rullator på metangas är en riktigt bra början på boken eller den om miljöpartisten som kokade soppa på en floskellista.

  4. MP fantast

    Den bästa historien är om miljöpartisten från Lycksele som av misstag blev nominerad på MP:s riksdagslista. Som läste fel på valresultatet och som packade väskan för att ge sig iväg till riksdagen men som hamnade på ishotellet i Jukkasjärvi. Hotelldirektören blev funderasam när gästen ville skriva in sig för 4år och kallade honom talman. Än mer fundersam när gästen satt i matsalen och baren och med jämna mellanrum skrek VOTERING, klev in på konferensrummen och frågade efter miljöutskottet. Efter 4år kom partimedelmmen tillbaka till Lycksele och drev intensivt frågan om istidseffekten.

  5. annlouise hansson

    Återigen du MP fantast. Vad vill Du? Mer än att tycka Miljöpartiet levererar floskler? Är du bara rent allmänt en gnällspik eller har du några visioner om framtiden? Jag diskuterar gärna och jag tycker du har ett helt underbart nicname i förhållande till vad du uttrycker om miljöpartiet. Fast ditt ”MP fantast kanske står för; medelålders pigtjusare 😉

  6. MP fantast

    Visioner eller fria fantasier räcker det väl att några yrvakna miljöpartister har efter den långa vintern. Om borgarna skulle få hålla i hatten för detta valmanifest, så får nog hatten hållas i för allting. Däremot kan det funderas om partiet har någon självbevarelsedrift när man ser dom delegater som vari i Uppsala. Väldigt många övervintrande gröna vågare, som fortfarande inte förstått att tiden fortsatt att rulla. Frågorna som röstades om, var i många fall patetiska och på lekskolestadiet, utan att någon kongressledamot tyckte detta var konstigt. Jag förstår att rulltrappan var nytt för dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.