Kull, du har den! (kanske inte så relevant men jäkligt kul)

Vart utmanad av Trollrumpan, så här kommer några frågor som kanske inte är så relevanta men kan vara intressanta ändå!

1. Do you think you’re hot?

Jag har mina Dr.Jekyll/Mr.Hyde-dagar, så ibland kan jag se mig själv i spegeln och verkligen vara supernöjd med håret, ansiktet, hyn, kläderna och så vidare. Och sen å andra sidan ha dagar då allt jag har på mig ser ut som begagnade sopsäckar och man har en synlig finne på kinden och håret ser ut som katastrof. Fast jag skulle nog inte använda just uttrycket "het", snarare söt på ett groteskt sätt eller vacker i motljus!

2. Upload a wallpaper that you are using at the moment:


Jag kan verkligen ha samma bakgrundsbild i flera flera månader innan jag byter. Den här bytte jag alldeles nyligen till. Schysst motiv och sen synns skrivbordsikoner tydligt. Och såklart är jag ett fan av
Black Rock Shooter!<–

 

3. When was the last time you ate chicken meat?

Neeej jag som har så dålig koll på årtal! Men första tiden som vegetarian åt jag kyckling men sen en dag så fann jag det motbjudande av diverse anledningar att jag slutade abrupt. Idag äter jag bara ägg  (eftersom det är obefruktat) från frigående höns. Men vi pratar nog om flera år sen sist.

4. If you had to make a choice between never being able to read again or never being able to write again, which would you choose?

Aldrig kunna skriva igen. Böcker är en sån stor del av mitt liv att jag inte vill ge upp den. Och vad skulle jag ta mig till med mina fyrahundra-nånting böcker som jag har i min ägo? Nej, att inte kunna skriva skulle vara en förlust men då skulle jag starta en radioblogg eller videoblogg istället.

5. If you could domesticate any wild animal, what would it be?

(här var jag tvungen att slå upp ordet “domesticate” och det betyder ”tämja” enligt mitt engelska lexikon).

Tja, det skulle vara häftigt att ha en stor anakonda som kan äta upp jobbiga dörrförsäljare, ha ha. Eller så skulle jag vilja ha ett tamt lejon (som kan äta upp galna svenskar som får ståfräs när dom vinner över Finland i fotboll. Hallå? Finlands fotbollslag består typ av amputerade krigsveteraner och mentalt handikappade, skämt åsido. Och ni har…Zlatan!? Nej skärpning, låt oss hålla våra strider i ishockey enbart).

6. Do you have nicknames? What are they?

Det tog många många år innan jag fick nåt smeknamn, ja förutom ”fuling” och ”akka”. Det är inte så lätt att komma på ett smeknamn när man heter Minna. Många hittade på dumma rim istället t.ex ”Minna Pinna Neger Kvinna”. På Apberget-tiden kallades jag för Tant, men det är en annan historia. Och på senare dar går jag under Minnalainen, men det kanske ni hade räknat ut?

Tag 8 blogging friends:



Prosit, jag vet inte om jag har åtta stycken vänner. Men jag taggar några schyssta bloggare och sen får dom göra vad dom vill med taggningen. Kull ni har den! (ingen inbördes ordning)

1.Cupcake

2.Smiskpiskan

3.Nekochan

 . 4.Marielle

5.Eberhardt

  6.Jolly

  7.Lotta-Potta

8.E-lack


Who’s listed as nr.1?

Cupcake! Min fina barndomsväninna som jag har badat bastu och druckit ren sprit sen mannaminne. Varför jag kallar henne för cupcake är för att hon är så söt på utsidan och smarrig på insidan! (själv kallar hon mig för sin finska pinne, jag tror det är för att jag smular ner men är god att doppa)

Say something about nr.5?

Suspekt taxichauför som tydligen dricker batterisyra och vad han gör med sin  singoalla med blåbärssmak vet ingen. Dock duktig på att skriva långa ordbajsande texter. 

How did you get to know nr.3?

Via intranet, eller rättare sagt Apberget, vi var medlemmar i samma grupper och skrev en hel del i dom allmänna trådarna. Sen träffade jag henne irl och föll pladask för hennes gapskratt! Har aldrig varit med om nåns skratt som smittar som hennes.

How ‘bout nr.4?

Hon har ju alltid bott här i trakterna men jag började prata med henne då vi jobbade ihop förra sommaren. Har stort underbart krull och klär sig fantastiskt bra. Jag har även ritat av henne i ms paint.

Leave a message for nr.6!

Vi måste spela betapet snart! Jag vill ha revansch!

Leave a lovey dovey message for nr.2

Näytät hyvältä huulipuna!

Do nr.7 and nr.8 have any similarities?

Ja, dom är kvinnor, dom blogger på VK Bloggen, är duktiga på att skriva mycket och ofta, och är inte rädda för att vara icke politiskt korrekta!