Var tog bebisen vägen?

Av , , Bli först att kommentera 15

Var tog bebisen vägen

Var tog bebisen vägen?
Idag fyller finaste lille Bastian hela sju år.. Han var så väntad och efterlängtad när han kom till oss och han besitter en sådan självklarhet som jag aldrig upplevt hos någon annan.

Han tar mycket plats trots att han är ”minst” i familjen och han innehåller så mycket glädje. Han är också stark som en björn, är alltid snäll och hjälper mycket gärna till med stort som smått.

Tiden med honom går alltför snabbt men som tur är så minns jag precis hur det var när han var ny.. till och med hur han luktade :-)

En mer fantastisk unge får man leta efter och jag önskar ofta att fler kunde vara som han!
Grattis på födelsedagen min fina lilla pojke. Tack för allt du ger oss och allt vi får uppleva tillsammans… och tack för att just jag och din pappa fick bli din mor och far! Du är verkligen en av de viktigaste personerna i vår brokiga familj.

Inget blev sig nånsin likt sen du kom till oss och det är jag så glad för!

Just Du är en av dem som gjorde mig till en bättre version av mig själv och för det är jag så tacksam! Grattis lille B. Nu ska vi fira :-)

Bli först att kommentera

För mycket rosévin kan tydligen medföra att…

Av , , 2 kommentarer 11

För mycket rosévin kan tydligen medföra att...

För mycket rosévin kan tydligen medföra att man ser ut på detta vis haha…

Det blev spontanhäng på krogen igår och vad som egentligen började som en lunch slutade med vin både på Gotthards och senare på Soul train som faktiskt var riktigt kul trots att personalen slarvade till det ordentligt och blandade ihop flera kort i baren vilket slutade med rejält stresspåslag och massor av bankstrul inatt. Suck.. min vanliga otur liksom. Vi hade för kul helt enkelt haha..

I alla fall så var jag hemma i hyfsad tid, vaknade utan att vara sjösjuk och allmänt på bra humör. Min minsta älskling fyller hela SJU år (!?) imorrn så jag har en del inköp att göra hur nu det ska gå när jag inte ens har något kort.. haha..
Utmaningar i vardagen är ju alltid lite spännande :-D

Ha en härlig Lördag allihopa!

2 kommentarer

Äntligen ett tillfälle att få sätta en lock…

Av , , 2 kommentarer 14

Äntligen ett tillfälle att få sätta en lock...

Äntligen ett tillfälle att få sätta en lock i håret och lite smink på ögat :-D

Ledighet för mig innebär ju för det mesta annars diverse mjukiskläder men idag ska jag på dejt så jag tänkte att jag ska gå ”all-in” liksom…

Nya solbrillor har jag också på mig så det här kan ju helt enkelt inte gå fel. Och Ni skulle bara veta vem jag ska på dejt med haha… (näe.. det är inte med Jimmie för han stack till gymmet)

Hur som helst.. ha en supertrevlig fredag och en härlig helg alla som läser! Vi hörs ;-)

2 kommentarer

My precious moment

Av , , 2 kommentarer 12

My precious moment

My precious moment…

..tänkte jag att Ni, kära läsare ska få ta del av just idag :-D

Jag kom just hem efter några dagar i härlig fjällvärld. Kroppen är mör efter skidåkning och tankarna är fulla av nya intryck. Både sorg, ilska och glädje har passerat i min tillvaro under de senaste dagarna och känslor (dock inte mina) har toppat och dalat lika dramatiskt som fjällen jag besökt.

Men nu är jag hemma igen och jag möttes av den prickiga hunden som just nu ligger utslagen på en solig fläck inne på Viggos rum. Ser ni henne ligga på golvet där under den nya tavlan med dödskallen?

Ser ni också att det ligger en spännande bok här på bänken? Och visst ser ni min jättefina, gröna mugg med extra gott kaffe i?

Ja, som ni säkert kan förstå så vill jag gärna dela med mig ett vardagsögonblick just idag eftersom jag är så himla glad och mår så jäkla bra eftersom min vardag är ofantligt trevlig.. och så behöver jag ju förstås lite bekräftelse (Den där särskilda bekräftelsen som man bara kan få via sociala medier eftersom ingen ”verklig person” är hemma och kan se mig just nu) haha.. *ser-ni-mig-hör-ni-mig?* :-D

Men skämt åsido.. jag vill bara poängtera att vi måste värdesätta vår tid här på jorden. Se allt positivt Ni alla har i Er vardag, för det är förmodligen mycket mer än vad Ni tror!

Ha en toppendag i solen alla som läser detta och kram till dem som behöver!

2 kommentarer

Sista rycket på vintern

Av , , 4 kommentarer 11

Sista rycket på vintern

Sista rycket på vintern..

Fjället är toppen, snön är perfekt, föret är sjukt bra, mina nya skidor är underbara, sällskapet är roligt och med en kopp varmt kaffe på det så kan jag bara konstatera att tillvaron är så jäkla härlig!! :-)

Let’s hit the slopes one more time… tjohoo…

Livet är lite extra roligt dagar som dessa!

4 kommentarer

Hell on earth?

Av , , 2 kommentarer 18

Hell on earth

Hell on earth?

Näe.. faktiskt inte! Nya Leos levererar rätt bra tycker jag. Ljudnivån är under kontroll trots typ miljoner barn, ingen bajslukt (som på gamla Leos) , gott kaffe, soffor överallt (där man som vuxen kan sitta och bara glo utan att nån tycker man är konstig) haha..

Och det bästa av allt: Ungarna är helnöjda. Skön söndag snart slut..

Egentligen brukar ju söndag innebära säng o hemmaläge hela dagen men nu är jag alltså här och det känns helt okej.

Jimpa är min support så jag klarar mig rätt bra trots att det är människor i alla de storlekar precis överallt :-D

*Längtar lite efter Måndag så man får nå lugn o ro*

2 kommentarer

Vem bryr sig egentligen?

Av , , 2 kommentarer 24

Vem bryr sig egentligen

Vem bryr sig egentligen?

Att tiden går snabbt är ju allmänt känt och nyss läste jag någonstans att Ikea och Avion firar ett år tillsammans. Och om det är en slags nyhet så har jag något som slår det där jubileumet med hästlängder..

Nämligen att det är exakt 14 år sedan jag och Jimmie träffades för första gången :-)

Den där dagen i Gällivare när jag var på väg hem efter en helg hos mormor och morfar.. vi tog en fika innan mitt tåg gick och när jag hoppade på tåget så dröjde det inte länge före jag fick ett sms där han skrev: ”Bara så du vet så kommer vi gifta oss och skaffa barn du å jag” :-D

Haha.. killen hade ju helt rätt hur knasigt det än lät och nu har vi faktiskt varit tillsammans i över 5 tusen dagar. Vi har två barn, vi är gifta och vi trivs fortfarande jäkligt bra i varandras sällskap. Vi kom överens om att sikta på 14 år till. Och hur ska vi fira då? Jaa.. det är lite hemligt förstås haha..

PS: Vi ska inte skaffa fler barn eller köpa katt men vi ska fortsätta att vara precis som vi är just i detta nu! <3

2 kommentarer

Dum i huvudet?

Av , , Bli först att kommentera 24

Dum i huvudet

Dum i huvudet?

Ja.. det är vi ju alla emellanåt förstås. Det ingår liksom i ”jag-är-en-människa” konceptet.

När jag var tonåring till exempel så tyckte jag att (nästan) ALLA var dumma i huvudet. På riktigt alltså.. och idag när jag tittar tillbaks på mig själv i den åldern så tänker jag: ”Shit va dum i huvudet jag var” haha.. visst är det lite kul ändå? Vissa saker som jag sagt och gjort som ung känns ju rent av pinsamt idag, men å andra sidan så är det ju skönt att veta att man bara var drabbad av åkomman ”ungdomligt oförstånd”.

Den åkomman går ju oftast över tack och lov. Inte för alla, men för de flesta :-D

Dem som fortfarande är riktigt dumma i huvudet trots att de blivit både ”vuxna” och medelålders. Till Er vill jag uppriktigt säga två saker: Jag beklagar verkligen…

Och så vill jag säga: Stick å brinn.

Jag menar det verkligen! Men till Er andra vill jag säga: ”Ha en underbar dag” :-)

Bli först att kommentera

Dagens känsla

Av , , Bli först att kommentera 26

Dagens känsla

Dagens känsla…

Längtan! Idag är det en och en halv vecka sen jag träffade min man sist.
Jag längtar efter honom och jag längtar efter barnen.
Jag längtar efter mitt hem och så längtar jag efter mina vänner.

Min egen säng är också något jag längtar efter.. Likaså längtar jag efter att få krypa ner i mitt badkar!

En av fördelarna med att jobba på annan ort emellanåt är att all längtan och förväntan som man bär på förvandlas till lycka i samma sekund som man äntligen får det man längtat efter..

Knappt en timme kvar nu tills jag får ta alla jag längtar mest efter i min famn. :-)

Hej härliga Måndag och Hej härliga längtan!

Bli först att kommentera

Åsele levererar idag

Av , , Bli först att kommentera 23

Åsele levererar idag

Åsele levererar idag!
Inte nog med att solen skiner som om det vore första gången i världshistorien.. Det har också varit deltävling i iceracing SM. Hur coolt som helst.. å jag gillar ju egentligen inte ens sånt! Men ljuden och stämningen alltså! Jag säger bara WOW!

Sen har jag lyckats göra ovanligt trevliga loppisfynd i jättefina secondhandbutiken ”en salig röra” som ligger mitt i Åsele. Plus att jag köpt två par sprillans nya skidglasögon för bara 75 spänn styck! Med tanke på att de egentligen kostar 400:- per par så kändes det ju i det närmaste som att vinna på lotto… Tjohooo..

En härlig dag på min ära.. och då är dagen inte ens slut ännu :-D

Jag kommer nog att gilla vinter och vår i flera veckor till känner jag haha..

Hoppas att övriga världen utanför min bubbla också har det bra idag! Vi ses..

Bli först att kommentera