Tänka sig…

Av , , 2 kommentarer 12

…att jag helt och hållet gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra igen…

Nämligen att köpa ett par sneakers från Nike.. men se, det gjorde jag minsann! Jag har ju förbrukat ungefär ett par slit-och-släng-sneakers per år och tjaa.. det är väl ungefär vad ett par håller om man använder dem under årets alla årstider och väder. Dessutom blir väl livslängden dessutom något kortare om man som jag aldrig knyter dem ordentligt.

Jag har ju älskat Adidas samoa och beställt dem från antingen USA eller England eftersom de tycks vara helt hopplösa att få tag på här i Sverige och jag har sammanlagt beställt sex par till mig och Jimpa under de senaste fem åren, men nu var jag tvungen att köpa ett par på stan helt akut eftersom mina älskade skor helt enkelt blivit så trasiga inuti så att de gör ont att ha på sig dem så jag gick helt enkelt ut och hittade faktiskt ett par som känns helt okej. Det enda som är trist (med både Nike och adidas) är att deras märken jämt ska stå så stort över hela skon.

Men jag har alltid gillat skor från adidas då de passar fenomenalt bra till mina spinkiga fötter, men nu blev det alltså ett par Nike och jag är faktiskt riktigt nöjd. Färgen är helt okej och de lär inte se smutsiga ut i första taget eftersom de redan är något… eeh… smutsfärgade haha…

IMG_9190

Hej då Adidas samoa och Hej Nike W prem court B mid..

Hoppas vi ska bli goda vänner ;-)

Haha…

Ja, det var inte mycket jag hade att förtälja annat än att jag har köpt nya skor… Jag SKULLE ju i och för sig kunna berätta om att jag har varit i det närmaste däckad hela denna vecka på grund av att jag fortfarande har sjukt ont i min vänstra axel. Vissa dagar har jag så ont att jag nästan spyr och ibland gör det ont neråt hjärtat och i hela bröstkorgen och då gråter jag lite.. Det är som att axeln har fastnat på något sätt och det verkar som att någon sena har fastnat på nåt läskigt vis för när jag trycker på underarmen så rör sig mitt ring och långfinger helt okontrollerat. Lite läskigt ändå.

Så om någon har något tips på hur man ”får lös” axeln / skuldran igen, please let me know för nu är jag lite less på det här. Jag är inte van att ha ont och jag äter ipren varje dag samtidigt som jag ligger i de mest groteska ställningarna på yogamattan för att försöka få ordning på det här *suck* Men det går liksom inte.. Enligt damen på apoteket så är det ”Impingement” det handlar om och det kan hålla i sig några veckor.

Men oavsett jag jobbar eller är ledig så gör det ju så förbannat ONT och jag är lite trött på det nu faktiskt… *gnäller lite*

Och gnäll nu inte på att jag gnäller för det gör jag nästan aldrig annars, men just ikväll så känner jag att jag bara MÅSTE göra det och förresten så är det ju min blogg så jag gör vad jag vill haha…

Nåväl, nu känns det helt plötsligt lite bättre och kanske är det för att jag fick skriva av mig lite? Tack för att Ni läser och hjälper mig lite med smärtan. Nu ska jag hoppa i säng och läsa vidare i Anhems ”Arton grader minus” som verkar mycket spännande so far. Jag återkommer med recension vid ett senare tillfälle!

Sov gott!

Kram å godnajt ;-)

heart

2 kommentarer

The very last part of 2016..

Av , , 4 kommentarer 17

Ja, nog kan man ju tycka att jag borde ha gjort den här summeringen redan i slutet av December, men nu blev det tyvärr inte så eftersom jag haft en del annat att stå i. Jag saknar bloggen. Både att skriva och att läsa men det har helt enkelt varit stenhård prioritering för att jag ska hinna allt jag behöver hinna i mitt liv. Men… here we go… De tre sista månaderna från året 2016:

Oktober 2016

IMG_8129

Vi hängde mycket med barnen. Både ute och inne. Vi hann också en till sväng till Gällivare hela familjen och den här hösten handlade uteslutande bara om familjen. På alla sätt och vis.

IMG_8064

heart

IMG_8170

Jag klippte mig lite mer än vad jag egentligen tänkt och ångrade mig lite… Men bara lite. Balsammetoden är fortfarande det bästa för mig och mitt hår!

IMG_8151

Superhunden hjälper till på Sagovägen efter bästa förmåga!

November 2016

IMG_7529Vi firar 5 år som gifta i November

heart

IMG_8311

Min mormor kom och hälsade på. Hon hade med sig ett lock till en snusdosa som morfar gjort.

Hans minne lever verkligen kvar på många sätt!

IMG_8120

I November tog jag också det slutgiltiga beslutet om att säga upp mig från jobbet. Mitt jobb där jag trivts så otroligt bra under de senaste åren och där jag fått så mycket gjort. Både för mig och andra.

Men jag kände att jag behövde gå vidare på grund av många anledningar och det var ett ganska tufft beslut men jag har inte ångrat det en sekund. Snarare tvärtom!

IMG_8271Våran vardag är för det mesta trevlig och ganska harmonisk om vi lever efter våra rutiner med allt vad det innebär….

Mat och sovklocka till exempel… Vi alla behöver balans i tillvaron. Både vuxna och barn.

Men ibland behöver vi alla en brejk och vi hittade en finfin sista-minuten-resa som vi slog till på.

I slutet av November stack vi återigen till vårt favoritställe i hela världen: Gran Canaria! :-)

IMG_8371

Favoritkillarna på favoritstället…

IMG_8689

Lille B har blivit duktig på att sköta den lilla rosa kameran :-D

IMG_8776

Han hängde på hotellets dansgolv i tre timmar varje kväll!

IMG_8765

Me and my Rockstar baby ;-)

Ja, November var en omtumlande månad på många sätt och den kändes som om jag kommit in i mål efter många om och men och att det är först nu jag kan se min nya start för precis vad det är:

Början på någonting NYTT!

December 2016

IMG_8898

December månad började bra. Jag påbörjade en helt vit månad (som f.ö sträckte sig från den 2:a december och slutade här om kvällen 9:e januari på Pinchos i Umeå för den som undrar.)

Och jag lovade mig själv att i framtiden bry mig ÄNNU mindre om allt skit som folk pratar om mig och min familj. Ibland känns det såklart och jag kan känna ett litet stick i hjärtat då och då, fast numera mer sällan faktiskt..  för det mesta så rinner det numera av mig rätt bra. JAG vet ju och det är huvudsaken.. Eller hur?! ;-)

IMG_9058

Den här hittade jag på hotellet och den läste jag på flyget hem till Umeå. Den var väldigt bra och jag tyckte mycket om den. En ganska annorlunda bok med ett vackert skriftspråk och en fängslande berättelse om kärlek. Absolut inte det ”gamla vanliga” tramset om kärlek, utan en mer djuplodande bok som faktiskt berör. På riktigt… Och den hamnar lätt på min tio i topp alla kategorier.

(Förra veckan läste jag uppföljaren och återkommer med recension senare)

IMG_9080

Ljuset under December månad försökte jag etsa fast i mitt minne varje enskild dag…

Julafton var något somliga längtat extra mycket till…

IMG_9103

En perfekt julafton med fokus på rätt saker: Bland annat julmust :-D

IMG_9101

Julafton blev en helmysig afton med bara vi i familjen. Alla var nöjda över sina julklappar och jag fick en julklapp från bästa Maria som var som klippt och skuren speciellt för mig och som jag inte tagit av mig sedan julafton… Har nog aldrig varit med om att jag fått ett så passande smycke av någon tidigare!

IMG_9094

En jättefin ring i blodsten (hematit)

”En hematit hjälper dig att gå tryggt och starkt fram i livet.Ger dig en djupare kontakt med din handlingskraft och styrka samt förmedlar uthållighet och självkontroll”

Jag älskar den! Både vacker och funktionell!

heart

IMG_7932

Och i slutet på December så fyllde en av mina absoluta favoriter hela tolv år.. Kan inte fatta att tiden gått så snabbt!

Ett år kvar till de magiska tonåren. Han fick en mobiltelefon och lyckan var såklart gjord.

Ja, det var slutet på 2016 och i och med detta inlägg i bloggen så kan jag nu lägga det året till handlingarna och fortsätta att fokusera på 2017!

Hoppas att Ni alla har det bra! Vi ses & hörs :-)

4 kommentarer

Sitter på en buss på väg hemåt och reser…

Av , , 2 kommentarer 15

Sitter på en buss på väg hemåt och reser...

Sitter på en buss på väg hemåt och reser genom snörika vidder.. tänker på allt jag får vara med om i min tillvaro.. En helg på okänd ort kan verkligen liva upp tillvaron.
Igår fick jag möta och samtala med ”någon” som inte syns eller finns, men som ändå finns.. flummigt? Jo.. allt går som ni vet inte att förklara och förmodligen är det också så att vi inte heller SKA veta och förstå allt som händer och sker. Jag känner i alla fall varken obehag eller rädsla och tycker snarare att det är spännande och intressant.

För övrigt så har helgen varit lång. 31 minusgrader och en del tunga lyft har resulterat i en elak inflammation i min vänstra axel. Har inte haft så ont sen jag föddes barn tror jag faktiskt :-( jag var till och med tvungen att gråta igår för att det gjorde så ONT!
Men nu är jag på väg hemåt till min sköna säng, min make och hans trygga famn och smärtan är redan på väg att avta.

Livet är och förblir ett mysterium som ibland innehåller smärta för både kropp och själ, men som ändå är så underbart och fascinerande.. tack för allt jag får vara med om och TACK Måndag för ännu en ny start! Vi ses :-)

2 kommentarer

Making more memories…

Av , , 6 kommentarer 18

Då var det dags för den andra halvan av 2016 och den har varit mest händelserik faktiskt. Både vad gäller bra och dåligt.. Förändringens vindar blåste rätt hårt och det hände mycket på en gång. Nu när det är januari 2017 så kan jag ärligt säga att tiden sedan juli 2016 gått så snabbt så att det känns som om det vore igår…

Detta år ska jag faktiskt försöka att göra mer av ”ingenting”. Det skulle till och med kunna vara tillfredsställande att ha lite tråkigt emellanåt :-)

Juli 2016

I juli blev det också några resor till Gällivare och jag fick uppleva alla mina känslor på jäkligt nära håll. Jag mådde så jäkla bra över alla fina människor som dök upp här och där i mitt liv. Jag mådde bra över att få vara ute. Jag trivdes att få vara med min familj och jag gladdes över hur mycket jag började släppa allt gammalt som tyngde mig. Jag sa NEJ till det och dem som bara får mig att känna mig… dålig! Jag bestämde mig för att leva lite mer för mig själv och säga JA till det och dem som får mig att må bra. Jag tittade även väldigt sällan på klockan och DET är inte likt mig alls…

Men jag var också ledsen mellan varven… Stora förändringar i livet kan blanda glädje och sorg på ett sådant sätt att det kan bli ganska jobbigt i tillvaron. Att morfars begravning fick mig att inse att min egen tid är begränsad skapade också en slags sorg hos mig… Men också en medvetenhet om hur jag vill leva.

Jag var också fruktansvärt ARG ibland, speciellt då det fanns dem som ville skapa onödig drama och kaos mitt i en svår tid och som inte hade den minsta respekt för andra människor. Varken vuxna eller barn. Men den ilskan försvann ganska snabbt eftersom det egentligen är mest sorgligt. Så jag har också accepterat att somliga alltid kommer att göra vad som helst för uppmärksamhet och jag kommer inte att gå på det igen… (hoppas jag)

Mitt i Juli gick min barndomsvän också bort efter en längre tids sjukdom. Jag spenderade många nätter med henne på sjukhuset där vi låg och höll varandra i handen samtidigt som vi väntade på det oundvikliga slutet. Tiden var utmätt och varje dag tickade minuterna snabbare. I bra stunder kunde vi skratta åt gamla minnen och det kändes plötsligt helt absurt att veta att om bara några dagar så är hon borta.

Vissa kvällar så grät jag så bittert över ALLT i hela världen som är orättvist… speciellt när en ung människa inte får leva längre. Då tröstade hon mig och sa: ”Det kommer att bli bra”

Ibland tänker jag på hennes ord och ja.. det kommer att bli bra. Det sparar jag som det finaste minnet av henne. Hennes optimism och glädje oavsett vad hon mötte i livet.

Juli månad var verkligen en känslomässig berg och dalbana…

IMG_7270

Alla dagar i storslagen natur hjälpte mig att hantera allt jag kände…

IMG_7405

Barnen var en ständig källa till glädje och vi hann göra mycket trevligt också trots allt jobbigt…

IMG_7359

Vi åkte också till Kiruna för att köpa en bil, men det blev inget av eftersom bilhandlaren inte riktigt var av det ärliga slaget… Men det var kul att vara i Kiruna en dag och vi får se det som en utflykt istället…

IMG_7408

Vi stack till Övik istället för att köpa en av de första bilarna vi kollade på istället och tog oss en välförtjänt vila på hotell…

IMG_7411

Min underbara, trötta, sovande man…

heart

IMG_7463

Som ibland sover med andra tjejer än mig haha…

IMG_7472

Vi köpte i alla fall en finfin toyota med glastak och sista gången jag pratade med morfar i telefon så hade vi just provkört denna!

IMG_7476

Lille B finklädd inför begravningen.. (rosa foppatofflor byttes ut såklart) haha..

IMG_7618

Jimmie brydde sig inte om kläder alls i sommar.. här har han (som vanligt) köpt glass i bara kallingar..

IMG_7533

Men ibland klär han upp sig ordentligt… (en gång per år typ…?!) Dock ALDRIG med annat än sneakers på fötterna haha…

IMG_7681

I somras drabbades jag även av tandlossning (!!?) på grund av bland annat hårdför tandreglering i tidig ålder… Tio tusen spänn och några månader senare är jag dock frisk igen och alla gaddar sitter där de ska! *happy*

IMG_7647

Vi hängde vid havet också.. Så mysigt!

Augusti 2016

 

IMG_7714

I Augusti försökte jag mest att hänga runt med människor som får mig att må bra… En av dessa människor har en egen buss och DET gillade ju lille B såklart :-D

IMG_7859

Hos en fin och nyfunnen vän i hennes otroligt vackra hem… den här vännen lärde jag känna på grund av (MYCKET) tråkiga omständigheter (som förresten resulterade i en intressant dom), men eftersom jag lärde känna henne så var det tråkiga SÅ värt det (Allt som händer och inte händer har en mening!!)

IMG_7868

Hon är som Ni kan se en riktig pingla… Lagom hemlig också (till förtret för alla Er som så nyfiket undrar ”vilka jag hänger med nu för tiden…”)

Haha..

IMG_7898

Augusti var en fin månad.. på många sätt!

September 2016

IMG_7909

September var också en skön månad… förutom att nån J***A idiot snodde två av familjens cyklar så hade vi det ändå ganska bra.. Vi var ute mycket och umgicks mycket med bara familjen. Lille B älskar att vara ute och han har bra inflytande på familjen. Men det sämsta som hände var ju såklart Jimmies knäskada!

Dagens besvikelse VS dagens bästa

Det värsta som kunde hända honom hände tyvärr… Men det har läkt ganska bra och eventuellt så behövs ingen operation :-)

IMG_8031

Jag hann självklart en till tripp till Gällivare också :-)

Men nu tror jag att det blir ett väldans långt inlägg… Igen… tror det får bli en tredje del också om Ni ska orka läsa!

Hörs sen :-)

6 kommentarer

Making memories..

Av , , Bli först att kommentera 12

Yahapp! Det är dags för den årliga (eh.. jag menar förra året...) summeringen.. 2016 var sannerligen ett år som innehöll extremt mycket av precis ALLT ska jag säga… Jag vet nästan inte var jag ska börja! Hmm… ja, jag tror jag scrollar bakåt i bloggen helt enkelt ;-)

 

Januari 2016

 

IMG_6018

Januari finns inte så mycket annat att säga om än att det var en underbar månad!

Vi tog grabbarna och stack en vecka till solen och det var såklart underbart… Jag kom hem som en helt ny männscha… och kidsen med för den delen. De tycks alltid få en skjuts i sin utveckling när vi haft en vecka ledigt tillsammans.

heart

IMG_5543

Bastian fick en öronoperation (igen) och började surra som aldrig förr.. :-D

IMG_6334

Mitt hår var som snyggast i Januari efter resan till solen! Balsammetoden fortsätter på andra året…

Februari 2016

 

IMG_6414

Jag hängde en hel del i Gällivare med mormor och morfar. Det blev Morfars sista vinter skulle det visa sig… Tack för alla ljusa, snörika och gnistrande vinterdagar med Dig morfar… Du är så saknad!

heart

Mars 2016

 

IMG_6460

Vi hängde ännu mer i Gällivare och i Mars fick jag till och med me mig Jimpa.. ;-) Vi råkade ut för en hel del förseningar med SJ också (FY på er SJ… Ni borde skämmas!!)

Anyway… Mars var toppen på många sätt och vi fick oss även en sexåring som är en av de härligaste killar jag känner :-D

IMG_6568

Att vara i Övik när man fyller 6 år är kanoners…

IMG_6602

Man får köpa lego alldeles själv och bo på hotell och mysa…

April 2016

 

IMG_6628

Jag förnyade sovrummet med nya tapeter och nya garderober. Före såg det rätt blekt och trist ut… men sen blev det så HÄR fint:

IMG_6698

Mycket mysigare tycker vi som bor här inne!

heart

Jag fixade även lite nytt i köket där vi förvarar pärmar och papper och av någon anledning så har vi svämmat över av massor av papper under hela 2016 och vi fick bygga ut pappers & skrotförvaringen… Före såg det ut så här:

IMG_6637

Ganska fräscht och fint ändå… men för trångt i ALLA lådor men sen blev det så HÄR bra:

IMG_6642

Billy funkar finfint och vi gillar det här hos oss @sagovägen..

April var sannerligen en kreativ månad… Jag gick dock omkring i ”pyjamaskläder” mest hela dagarna när jag var ledig haha…IMG_6675

Skönt!!

Maj 2016

 

IMG_6878

I maj blev det två resor till Gällivare. Jag åkte själv en gång strax innan jag fyllde år. Morfar låg på lassa. Han hade fin utsikt men det var en klen tröst :-( Det blev morfars sista vår… Så andra gången i Maj åkte vi hela familjen för att få vara med morfar. Vi krockade mellan Umeå och Skellefteå och fick ta farväl av vår kära avensis.. Men vi fortsatte färden mot Gällivare och morfar hade hållit sig vaken ända tills vi kom fram vid elva på kvällen. Det var en dramatisk resa…IMG_6964

Men vi klarade oss (nästan) oskadda allihop och vi kom till Gällivare lagom till midnattssolen…

IMG_6970

Det blev sista gången vi fick träffa morfar men det blev de bästa dagarna under hela året faktiskt. Vi hade en helg tillsammans med mycket glädje och fin familjegemenskap.

heart

IMG_7051

Tre av de finaste pojkar/män jag känner…

heart

IMG_7113

Mormor… min favoritperson i hela världen…

heart

IMG_7102

Vi hängde rätt mycket i naturen denna helg. Balsam för själen!

Juni 2016

IMG_7229

Morfars andra hem: Naturen… Under alla årstider!

 

Juni blev en mycket jobbig månad! På många sätt.. Morfar gick bort alldeles vid midsommar och trots att vi visste att det var på väg så var det ändå chockartat när det väl hände.. Jag menar… han hade ju funnits i MITT liv i över fyrtio år… självklart kommer han väl att finnas i fyrtio år till…? När någon liksom ALLTID har funnits så är det svårt att smälta att de en gång INTE kommer att finnas :-(

Men som tur är så har vi fantastiska vänner som fixade och ordnade så att vi ändå fick en fin midsommar i år… I en husvagn med härliga människor så mår man ändå ganska bra, trots att man är drabbad av sorg!

IMG_7255

”Kom-som-Du-är”

Det blir alltid bäst så :-)

IMG_7241

Barnens närvaro värmde hjärtat…

IMG_7258

Vi odlade massor med sallad och tomater på balkongen… riktigt kul att se hur mycket det växer när man har en inglasad balkong i söderläge :-)

Ja, det var första halvan av året i stora drag. Jag inser ju att mitt ganska händelserika år tar lite tid i anspråk när man knallar ner så här ”down memory lane” så jag tar helt sonika och säger God natt och sov gott så återkommer jag en annan dag och skriver lite om den andra halvan av året! Det låter väl bra?

Kram på Er allihopa!

heart

 

Bli först att kommentera

Blir alldeles matt av..

Av , , 2 kommentarer 16

Blir alldeles matt av

Blir alldeles matt av.. det mesta just nu!
Har lyckats med konststycket att radera hälften av alla kontakter plus ca 500 bilder i min telefon.. ja, naturligtvis ett i-landsproblem deluxe men lite jobbigt eftersom mina bilder hjälper mig att mäta tid på ett tillfredsställande vis!

Nåväl, nytt år nya tag.. jag tänkte att jag skulle hinna sätta mig och blogga ”på rikt” men näe.. jag läser Håkan Hemlins (Nordmans sångare ni vet?) självbiografi, dricker massa kaffe, bygger lego, städar, kramas med min man, glider i morgonrocken än, förundras över mitt lugn, drömmer om ny resa till värmen, sorterar grejer i badrummet och lite annat…

Så näe.. denna nyårsafton är vikt till häng med kids och lillebror och det känns skönt att skippa glitter och glamour.

Nästa år är på ingång och jag välkomnar verkligen 2017.

2016 hände det lite väl mycket av både jobbigt och underbart så det känns som att jag behöver få göra tolvslaget i lugn och ro. Jag har fortfarande en del att sortera i både känslor och sammanhang och det gör man ju som bäst helt ensam… kanske har jag till och med hunnit somna före midnatt?

Det vore ju inte helt ovanligt i så fall haha…

Gott slut och gott nytt år alla som läser dessa rader! Var rädda om Er :-)

KRAM

2 kommentarer

För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa…

Av , , 4 kommentarer 24

För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa...

För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa och försökte läsa Maj-Gull Axelssons ”Aprilhäxan”. Vid var tionde sida fick jag en värk och hade av förklarliga skäl ganska svårt att koncentrera mig.. Om bara några timmar är det tolv år sedan som jag blev mamma till den här fantastiska killen och varje dag med honom är de bästa dagarna. Han har så mycket positiv energi och visst är jag kanske lite partisk (men bara lite..) men det kan inte hjälpas: Han ÄR speciell, han är underbar och han är MIN!

Imorgon blir han alltså tolv år, men först på Fredag får jag träffa honom igen.. men då blire firande Deluxe alltså :-)

Jag längtar!! Grattis till en av världens bästa killar … tack för att just DU förgyller mitt liv!
<3

4 kommentarer

Extra vit jul…

Av , , 6 kommentarer 19

…blir det i år. Jag brukar faktiskt dricka vitt vin på julaftonskväll och har det nästan som en tradition eftersom jag alltid kan dra skämtet: ”Jag har en vit jul, för jag dricker bara vitt vin”

Men näe.. inte i år. Julen blir helt och hållet vit och alkoholfri och även om jag inte dricker sprit så känns det även rätt logiskt att skippa öl och vin till förmån för julmusten i år.

Jag har inte druckit alkohol alls sedan vi var på semester och det har också sina anledningar:

Jag är för trött för att inta alkohol, det finns inga bra tillfällen under hela december att inta alkohol, Jag har inte tid att dricka, Jag har inte haft lust att dricka alkohol och det är helt enkelt inte roligt (just nu) och eftersom jag har lovat mig själv att ”bara” dricka när det vankas festligheter så har det rätt och slätt inte heller funnits sådana tillfällen sedan sist.

Men jag bar faktiskt hem sex stycken Tropical cervezas i min resväska när vi åkte hem från Gran Canaria och tre av dem står ännu kvar i kylen och får vänta tills någon gång i Januari när min helvita månad är över.

IMG_8627

Tropical.. världens godaste cerveza?

Smakar världsbäst på Granca, men inte lika bra hemmavid..

(konstigt?!)

:-)

Hursomhelst, hoppas att Ni alla får en finfin jul med massa kul. Själv ska jag kura hemma med världens bästa familj (dvs MIN såklart) och jag har INTE städat, vi har INTE köpt julskinka (usch, äckligt!), vi har INTE ett överflöd av julklappar, Jag har fortfarande INTE hängt upp den där adventsstjärnan, Jag ska INTE jobba, Vi ska INTE ha på tvn dygnet runt i jul och jag kommer att ha det så jäkla BRA!!

Det här blir den första julen på länge när vi alla är i synk och harmoni samtidigt och jag kan också berätta att jag är så lugn och harmonisk att jag inte ens orkade hetsa upp mig när en farbror körde på min bil på coop forum idag och inte ens klarade av att be om ursäkt för sitt tilltag… Han trodde nog att vi inte skulle märka det eftersom vi var på väg bort från bilen.. Jag tänkte bara att ”Det är synd om vissa människor.. men jag HAR åtminstone en bil” Haha.. Ja, som jag skrev tidigare så kan inget rubba mina cirklar just nu. Barnen mår bra och är glada och då blir det ju så för oss vuxna me helt enkelt :-)

Dessutom kan man påverka sig själv i massor, men andra männschor bara lite grann och tur är väl det?

Underbara vardagslogik!

heart

God_Jul_för_fan_2005

Foto: Holger Ellgaard

Bild lånad från oberoende.org

Vi hörs! Kram å Gojul! ;-)

6 kommentarer

Ännu ett besked om någon som gått bort får…

Av , , 2 kommentarer 15

Ännu ett besked om någon som gått bort får...

Ännu ett besked om någon som gått bort får mig att ta en extra sväng vid sjön för att skaka bort vemod och sorg.

Livet går hårt fram med vissa, medan andra tycks vara skonade från all den kaos och smärta som bara ett liv i missbruk kan skapa..

Jag har levt med sådant mörker i mitt liv, men idag finns bara skuggor kvar efter mörkret.. men jag påminner mig själv varendaste dag om att JAG finns och att det är min plikt att minnas och påminnas om att vi människor har en begränsad tid här på jorden och att vi måste ta vara på nuet.

Det är trots allt NU som vi kan påverka. Dåtid är redan förbi, framtiden väntar alltid.. men Du, är här och nu.

Nästa gång jag går förbi här så kommer mitt namn inte att stå kvar i frosten, men jag skrev det i alla fall.. för att påminna mig själv om att jag är jag och att jag finns. Här.. och Nu!

Var rädda om varandra.

2 kommentarer

En av veckans höjdpunkter: Keplers…

Av , , 2 kommentarer 12

En av veckans höjdpunkter: Keplers...

En av veckans höjdpunkter: Keplers ”kaninjägaren” har äntligen landat hos mig. Perfekt tajmat när jag dessutom har TID och engagemang samtidigt haha…

Jag har haft en riktig glidarvecka och har hunnit med två julbord redan. Ett på Brännlands Värdshus och ett på IKEA och ja.. jag gillade bägge :-)

Nu fördriver jag mest min tid med att dricka kaffe med fina vänner, glo efter nån sista-minuten julklapp och bara njuta av att jag har tid.. tid att göra vad jag vill, eller ingenting.. numera är faktiskt det här med att göra ”ingenting” något som är underbart att ägna sig åt. Det är sannerligen riktig vardagslyx!

Haha.. kan det vara ålder? Ja kanske det. Skönt är det i alla fall ;-)

Så nu ska jag påbörja nya boken och hoppas att det räcker över hela min ledighet tills på Måndag! Tjohoo…

Livet är skönt. Eller hur?

2 kommentarer