Tankar på terassen..

Idag har vi sista dagen innan hemfärd tidigt imorgon. Lille B har lärt sig att simma, Store V har som vanligt gjort succé bland både hotellgäster och personal med sitt fina sätt att vara.

 

Pappan slog på stort och sjöng karaoke en kväll (Hero med Enrique såklart haha..)

 

Och jag? Jag har mest legat i solen och varvat bokläsning med filosofiska tankar om tillvaron samtidigt som jag analyserat folk i smyg hihi..

 

Vi har för övrigt varit den enda svenska familjen här denna vecka och ja, det har varit intressant ur många perspektiv .. mer om det sen  :-D

 

IMG_20180618_094459

Bli först att kommentera

Trevliga Teneriffa..

Av , , Bli först att kommentera 13

Hörde att det inte är så jättevarmt hemma.. å inte för att va taskig, men här är det 23 grader just nu. Mitt i natten.. ja, Som Ni säkert förstår så har vi det oförskämt bra. Ba så ni vet..  :-D

 

Godnajt. Bäst å sova så man orkar med Pool & Hav imorrn!  <3  kram.  Ps: Jimpa verkar som vanligt vinna kampen om solbrännan haha..

IMG_20180616_235401

Bli först att kommentera

Snart har vi suttit på tåget söderut i en…

Av , , 10 kommentarer 12

Snart har vi suttit på tåget söderut i en...

Snart har vi suttit på tåget söderut i en timme och vi har det så jäkla trevligt. Men vad annat kan man vänta sig när man har med sig en ”glad” och en ”nyfiken” :-D

Han som sitter bredvid mig är mest ”Nöjd” haha..

Äntligen semester! Tjohoo .. imorgon vid den här tiden ligger vi alla (förhoppningsvis) och sover på ett hotell på en härlig kanarieö.

Njutbart eller vad?
Och Jo, med tanke på hur kul allt känns redan nu när vi ”bara” sitter på tåget så lär det bara bli bättre <3

Ha det bra alla som läser. PS: Grattis till världens bästa Maria som fyller år idag.

10 kommentarer

Perfekta små stunder är absolut värda att…

Av , , Bli först att kommentera 13

Perfekta små stunder är absolut värda att...

Perfekta små stunder är absolut värda att förevigas..

Nog för att jag har gjort tidernas praktvurpa i skateparken idag och lär pryda kroppen med blåa märken i olika storlekar i en vecka framöver. Men det gör inget för när jag upplever dessa små ”perfekta ögonblick” där det känns som att jag har allt.. då bryr jag mig inte om något annat :-)

Nu ska jag i alla fall börja med att förbereda familjen inför semestern. På Tisdag drar vi från stan och för en gångs skull har jag inte med mig känslan av att fly från något, utan snarare att jag åker till något.

En jäkla skillnad faktiskt!

Nåväl, bäst å ta tag i tvätta å packa å fixa å städa å diverse.. men först kanske en liten kopp kaffe?! Jo, så får det bli.

Vi hörs :-D

Bli först att kommentera

Kan det vara någon slags kris?

Av , , 2 kommentarer 11

Kan det vara någon slags kris

Kan det vara någon slags kris?
En medelålders sådan? Haha..

Ja, men faktiskt så blev ju saker och ting genast lite roligare bara genom att jag kom på att göra sjukt oväntade saker :-D

Jag har varit rätt så deppig ett tag av anledningar som jag inte ens förstått själv. Men jag märker ju att jag blir lite gladare när jag tillåter mig själv att vara lite barnslig och larvig emellanåt..

Någon sa till mig: ”Man ska omfamna sitt åldrande”

Och Jo.. det ska man faktiskt! Dessutom så blir man ju inte äldre än vad man gör sig.

Med ganska så vänliga Hälsningar från Helena 14 år som sitter och funderar över livet i helt fel ände av stan! Trevlig helg också förresten!

2 kommentarer

Jag blev så sugen på att prova rosa hår så…

Av , , 2 kommentarer 10

Jag blev så sugen på att prova rosa hår så...

Jag blev så sugen på att prova pastellrosa hår så jag använde lite ”förbjudna” (för balsammetoden) hårprodukter för att måla halva håret rosa.. jag kan inte direkt påstå att det förändrade mitt liv, men lite roligare känns det ju när man ser sitt fejs under ”pink hair”  :-D

Och min ceriserosa adidasjacka hänger med än. Jag bara älskar den!

Ja, rosa är ju verkligen inte min färg, men jag kör ändå på det så länge det nu håller. Jag drar till Teneriffa nästa vecka så håret lär ju snabbt återgå till det gamla vanliga ändå *bortskämd som tusan*

I övrigt så känns vardagen rätt så najs. Jag väntar å längtar efter lite semester såklart. Och nu ser jag absolut ljuset i tunneln! Ha det nu så bra alla som läser. Hej!

2 kommentarer

Tänk om folk kunde förstå hur skrämmande…

Av , , 2 kommentarer 14

Tänk om folk kunde förstå hur skrämmande...

Tänk om folk kunde förstå hur skrämmande det faktiskt är att bli hotad av någon som bär på ett brännbollsträ och frågar: ”ska vi slåss?”

I synnerhet om det är en vuxen som ställer frågan till ett barn..

Ja Fy fabian.. Men man kanske bara ska vara glad över att brännbollsyran är över! Annars vet man ju inte hur många ”problemlösare” som knallar omkring och tänker sig att ett bollträ är en bra ingrediens vid en konflikt.. men ja.. vad vet jag?

Jag tror i alla fall att det hade varit bättre att komma med en boll istället för ett bollträ!

Sens moral: Skrika å gapa, gråt och gorma.. men ta ALDRIG med dig ett basebollträ om du ska ”diskutera” med någon.

Det blir liksom bara… fel! Så himla fel. Nä Fy.. nu ska jag sova. Försöka i alla fall! Godnajt!

2 kommentarer

Inte lika najs idag

Av , , 2 kommentarer 13

Inte lika najs idag

Inte lika najs idag!
Usch Fy å blä..
Igår kändes det ju helt rätt allting.. uteserveringar, sol, bubbel, fint sällskap osv..
Jag var hemma i tid, tvättade bort smink, borstade tänder och gjorde allt ”rätt”. Men ändå mår jag skit idag. Varför?

Jag mår sämre och sämre dagen efter för varje gång jag dricker alkohol numera så just nu undrar jag om det är värt det?

Det är som att kroppen inte tål giftet alkohol ens i små mängder längre och jag borde verkligen lyssna på signalerna som min kropp sänder ut.

Och hur ska det gå ikväll? Jag och Jimpa har ju dejt-najt ikväll och har planerat att hänga på en uteservering med mat å öl haha.. just nu känns det rätt avlägset.

Jag inbillar mig i alla fall att jag är allergisk mot vin (på riktigt alltså) och ska således undvika det! Vin gör så att det känns som att det ”sticks” bakom mitt högra öga och så blir det aldrig om jag druckit öl.
Man kan tydligen bli allergisk mot vin. Det kan också utlösa migrän även vid små mängder.

Nä Fy.. och dessutom efter den senaste tiden med intensiv läsning i Anonyma alkoholisters ”Stora boken” så frågar jag mig alltmer om det här med alkohol verkligen är något för mig?! Jag har nog fyllt kvoten för min livstid tror jag..

Och vin? Det blir det fasn ”ALDRIG MER” haha.. aldrig, aldrig mer! :-D

2 kommentarer

Skumpa å rumpa

Skumpa å rumpa

Skumpa å rumpa!

Haha.. Jo, jag har suttit på min rumpa i NIO  dagar och bara lyssnat på helt fascinerande saker som handlar om 12 stegs behandling.. och nu när det är klart så har jag faktiskt firat med skumpa.
Jo, riktig champagne faktiskt!

Och jag har dessutom genomlidit dagen med både slips och kavaj. Fast det känns helt okej ändå :-) trots att det inte riktigt är min ordinarie klädkod.

I alla fall så måste jag visa upp min outfit som jag lagt ungefär två hundra spänn på och som dessutom har några år på nacken. Inte så dumt faktiskt :-) å nu är jag hemma efter en superlång dag med X antal självinsikter och X antal insikter som har med andra konstiga människor att göra och som egentligen bara ger mig den tillfredsställande känslan av att jag är jag haha..

Tack å Godnajt! ;-)

Bli först att kommentera

En trasig mobil

En trasig mobil

En trasig mobil.. sprucken, böjd och totalt demolerad.

Ja, men det gör inte så mycket. Det är ju bara en pryl. Ett dött ting och något man (förhoppningsvis) kan klara sig utan.

Den har ”hållit” i ett och ett halvt år och det är väl ändå ganska bra med tanke på att ägaren är en ”manboy” i yngre tonåren?

Jag vet ungar som låtit klasskompisar spela innebandy med sina telefoner så att telefonen ska gå sönder eftersom föräldrarna då fixar fram en ny. Helt galet egentligen men tydligen vanligt och såklart ett intressant ämne att diskutera för oss föräldrar!

Vad ger vi för signaler till kidsen om hur vi konsumerar elektroniska prylar idag? Måste man alltid ha det senaste och värsta? Och behöver barn egentligen ha en ”smart” telefon som egentligen bara gör oss människor dummare?

Jo.. ju smartare telefon, desto dummare människa. Verkar tyvärr gälla i vissa fall.

Suck! Nåväl, jag ska fixa en ny lur till honom idag och hoppas på att den ska hålla i några år utan missöden. Min egen telefon är snart två och ett halvt år och den är fullkomligt perfekt. Lagad vid ett tillfälle och fortfarande still going strong. Men tydligen pensionsålder för en telefon..
Men för mycket slit å släng gör dig bäng! Haha.. kom ihåg de ;-)

Bli först att kommentera