Fuskade från skolan

Va hellre i garaget och skruvade med moppen. Det får man lida av nu ist då man märker att man skulle vart mera på engelska lektionerna samt också lyssnat. Fröken sa alltid, -Du kan om du vill och om du är på lektionerna;)

Ulla Nordin hette hon, en underbar lärarinna. Hon körde föresten en Opel Manta, en orange bil som hon vårdade så ömt. Undrar vart den är idag. Hon sa då, alttså på -70talet att hon aldrig skulle sälja den. Och jag har faktiskt mött henne i vuxen ålder på Marihem en gång, och hon hade den kvar:)

Hmm, min engelska då. Ska viga ett par på engelska idag vilket ska bli spännande. Får se om ngn av dom fattar min svengelska och att jag lyckas hitta alla viktiga ord. Risken är att man mitt i en mening lämnar en rejäl "gurka" vilket kanske inte är så lyckat en gång som denna*skratt* Nja, det ska nog gå bra, får intala mig det nu de sista timmarna.

God morgon..

//Big Papa

 

3 kommentarer

  1. Kicki Axengrip

    Hellluuuu! Härligt att texterna berör 🙂 De som jag publicerat på vk.se är det bara att suga i sig. Dessa är inte tryckta i någon bok. På biblioteken finns våra böcker att låna. De har sålts via bokhandlarna oxo men jag kan inte distribuera några böcker eftersom jag inte har något företag eller förlag längre.

    Mmin äldsta dotter och jag har gett ut en diktsamling tillsammans. MIN INRE RESA heter den och består av två diktsamlingar. Den ena har jag skrivit och den andra heter har Anna skrivit. Hennes handlar om Tonårslig och min om en annan inre resa. Den boken kan du få av mig.

    Höres!

    /Kicki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.