Stackars kisse & kulturlov i Umeå

Lite kan man småle om än he ä synd om katta…

En kanoners helg har det varit. Nu börjar andra veckan på jobbet och det är en hel del att lära sig och med åldern har man ju blitt lite trögare;) Förväntar mig mycket av denna vecka, bara positivt hoppas jag. Barnen är friska och mycket planeras just nu:) Längtar till månadsskiftet och till Jul;)

Skolan har lov denna vecka varför man laddat med Nudlar i massor. Hatar Nudlar själv, men ungarna och alla, ja just det ALLA kompisar ska äta det här på dagarna. Jösses att dom inte ledsnar…skratt.

På klubben är det lovfest i veckan. Vi bygger modellbilar och fixar smycken mm varje kväll. Har du aldrig byggt modellbilar ska du komma och prova på. Klubben har köpt in massor med klassiska gamla bilar, lim och färg för just din eller dina barns skull.

Självklart är allt gratis:)

Detta är en del i satsningen som Umeå Kommun gör för våra yngre i samverkan med bl.a våra ungdomar i klubben. Våra unga är det som ligger bakom för era unga:)

Kolla in kommuns hemsida för det händer rätt mycket hela veckan.

Nej, nu ska ungarna kikas till innan jag smyger mig iväg till jobbet. Önskar alla en trevlig dag och en undebar start på veckan…

//Big Papa

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.