Hehe, takterna höll i sig om än lite brännt i kanten;)

Detta trodde dom inte, vare sig gumman eller personalen på Pizzeria Kärnan. Har faktiskt jobbat som pizzabagare i Nordmaling för snart 10 år sedan och va rätt duktig faktiskt;)

Va lite svettig då det va många år sedan jag bakade ut en deg, men det gick bättre än jag trodde:)

banka banka banka. Fylld normalt med ost och skinka eller ost och köttfaärs, typ pirog, men just till gumman fick den ost, skinka, färsk svamp och lök och några droppar tomatsås.

Viktigt att rullakanten efter man förslutit den så man får en knaprig brödkant att doppa i dressinegn.

Efter den gräddats fyller man den med färska grönsaker, sallad, gurka, tomat mm och sen som topping en god Rhode island alt vitlöks dressing eller annan efter egen smak:) Jaja, jag hade inget hårnät, men tvättade händerna iaf;)

Lovar att den smakar inte bara gott utan är nyttig också;) hehe, lät bra iaf att den va nyttig;)

Nu grädda jag den lite väl hårt då vi snackade skit medan den va i ugnen, men gumman är som jag att vi vill ha maten välgräddad så det blev för hennes del bara bättre. Ja vad kallas den nu då? Jo en BP special om man går till Kärnan och beställer den:) Annika kommer att beställa den flera ggr sa hon:) Kul att hon gillade den och det va kul att se att man fortfarande fick ut en pizzadeg:)

Själv tog jag en platt specialare. Älskar Salami, bacon, köttfärs, lök och oliver på med topping av Beasås;) Välgräddad så klart;)

Nattinatt med denna nattamat;)

//Big Papa

5 kommentarer

  1. Annelie

    Ja du micke, det var tider det då du lärde mig att baka pizza. Kul hade vi tills du lämna allt till mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.