Löss

Igår när vi satt och kolla TV tyckte gumman att Piston klia sig lite väl mycket. Efter en enkel koll visade det sig att han inte va helt ensam i soffan utan hade massa kompisar gömda i pälsen som i mina ögon va typ stora som en flodhäst ungefär. I hate them!!!!

 

Hmm börja det klia på dig me..:(

Tur killen är duktig och lätt att pyssla med så nu har han tvättats och ska behandlas imorgon. Man måste visst ta det den turordningen för bästa resultat. Så har du hund är mitt tips att du kollar pälsen och hårbotten då löss är vanligt vintertid på hunna. För mig va det första gången någon hunn fått det tack o lov och sista med får jag hoppas. För även om inte dom överförs till människor håller jag på klia ihjäl mig nu..skratt…

//Big Papa

 

3 kommentarer

  1. Minna Myy

    Ååå nää… Stackarn! Dom e int den snyggaste varelsen & har en koloni utav armélikt samarbete… Föröka sej för bästa resultat av överlevnads insatts. Lusa lungt! Tjing tjing

  2. Mikael Bergström

    Svar till Anna Holgersson (2013-02-01 16:59)
    Gissa om jag kliade mig. Sen på natten sparkade jag snyggt ner han försiktigt från sängen då jag visste vad han hade i pälsen;) Gissa vart jag hittade hundfaan på morgonen? Jo, inbäddad i mina kläder:(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.