Ska vi slå vad?

Unibet. Ngn som missat reklamen? Inte jag heller. Spelbolagen där ute är många. 


Nyfiken som man är va jag in och kikade lite. Fastnade av någon anledning för den engelska dubbeldäckarbussen som så snyggt prydde deras hemsida;)
 
Fast nu va det ju inte den det handlade om utan spel på nätet.
Sidan erbjöd massa häftiga spel som jag knappt trodde fanns. Min spelerfarenhet är ju inte så stor som de flesta som känner mig vet. Jag spelar inte ens bingolotto normalt. Men Unibet hade spel som man t.ex kan få bilturen till Västerås och Power Big Meet att kännas väldigt kort. Man säger ju att resan är målet, och har man bara mobilen med sig så har även spelsidan stor del i resans nöje.
 
Spelautomater, vadslagning, bordspel och poker. Allt finns och lite till. Är du som jag rätt okunnig finns självklart en Pokerskola.
 
Vadslagning tycker jag att man borde kunna ha en lite chans i. Kunskaperna mina kring de övriga spelen är rätt små. Men vem f..n har inte slagit vad och vunnit? Jag har ju för det mesta rätt vilket min omgivning väl känner till;) Men säg inget om det till gumman bara;)
 
 
Spel syns ofta i motorkulturen. Grym old VW bus
 
Varje dag nya erbjudanden. Spela med Sue Ellen eller JR Ewing i spelet DALLAS, spana brudarna i Baywatch och ge dom en match;) eller Bingo med någon göralös hemmafru. Finns något för alla. Gomorron
 
//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.