Arbetarpartiet frontar

Ja stort tack och tummar upp mm till Jan Hägglund och hans kamrater i Arbetarpartiet i Umeå. Ett parti som också kommer synas vid nästa Riksdagsval vilket ska bli intressant.

arbetarpartiet logo

Arbetarpartiet har sedan dag 1 efter Säpos gripanden av Imamer uttryckt sin oro samt försökt få med sig flera partier i detta. Nu börjar det iaf röra på sig efter det att M och L i Umeå också vågat röra i problemet, ett problem jag hoppas politikerna har kunskap i att reda ut. Detta är ju ett problem som många av ”folket” redan anat sedan länge. Jag skriver ”folket” för de flesta politiker har faktiskt glömt att man företräder just ”folket”. Detta är också en grej jag hedrar Arbetarpartiet för samt V i Umeå också under Tamara Spirics tid som kommunalråd. Dom lyssnar, agerar och återkopplar då man vänt sig till dom om något.

Jag är numera politiskt splittrad vilket många med mig också blivit. Politiker idag, i vart fall många har glömt varför dom sitter där dom sitter. Det enda jobb som inte kräver utbildning faktiskt, även om många säkert har ngt med sig iaf, får vi hoppas.

HÄR kan du läsa mera från Arbetarpartiet och tankar kring extremismen i Umeå

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.